writing-img

RE: OVULACIJSKI TEST

clock-img

05.09.2006, 09:55

clock-img

sandrat

pencil-img

28

To se pravi, če se men poveča temperatura je že konec z ovulacijo in je vlak odpeljal? Pol lahko spet čakam na naslednji mesec?

Pol si morm res kupt ovulacijski test. Če je to tko pol še celo večnost ne bom user posted image .

A teb pomaga f-test?

clock-img

05.09.2006, 19:01

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz sem si ta test kupila že nekaj časa nazaj, vendar sem ga opustila, ker se mi je vedno zdelo, da ne ločim kdaj so plodni in neplodni dnevi. No, hvala bogu ste me spet spomnile najn in danes včeraj sem ga spet probala, ker se ravno približujejo dnevi O. Danes pa imam namesto mehurčkastega vzorca tak bolj črtkast. Ali katera ve, če je to to? Paprot ravno ni (kot piše v navodilih), je pa vseeno drugače kot običajno in pojma nimam kako naj bi to zgledalo user posted image

clock-img

05.09.2006, 20:32

clock-img

sun123

pencil-img

85

Zofy ja to naj bi blo to. Ne vidi se ravno praprot, ampak kakor črtice ja.

clock-img

05.09.2006, 22:01

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Cool user posted image Pol pa grem hitro veselo na user posted image

clock-img

06.09.2006, 23:46

clock-img

sun123

pencil-img

85

Zofy pa velik sreče!

clock-img

07.09.2006, 10:51

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Hvala!user posted image  Včeraj mi pa je pravi praprot pokazalo, juhuhu. A mogoče veš koliko dni naj bi bil praprot oz. črtice. Predvčerajšnjim sem imela črtice, včeraj praprot, danes pa spet črtice. Sklepam, da je bil vrhunec včeraj, me pa zanima kako tebi oz. še komu drugemu kaže. Ali kaže samo O ali vse plodne dneve?

clock-img

07.09.2006, 11:52

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Meni ponavadi samo črtice praprot mi je samo enkrat. Sigurno je bil včeraj vrhunec.

clock-img

07.09.2006, 21:40

clock-img

sun123

pencil-img

85

Mislim, da kaže vplodne dneve. Samo tako kot si ti razložila Zofy bi pa tudi znalo bit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem