writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

06.09.2006, 19:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2006, 19:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Ne bi bila presenečena,če ima še kakšno zraven.user posted image

Rada, niti slučajno. Ta že ne bi svoje mamice prevaral user posted image

clock-img

06.09.2006, 19:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2006, 20:33

clock-img

Anonimen

Draga anonimna! Čim prej se pogovorita in ga pusti jaz sem imela podobno situacijo. On je hodil domov jest jaz pa doma brezveze kuhala pa še z otrokom po cele dneve sama doma.Delu je sicer svojo službo pa se fušal!Jaz takšnih ljudi ne prenesem ki ne čutijo nobene odrovornosti.Tukj sva z otrokom . HALO?Sej čist nč časa nisem imela zase.To je ful žalostno.Takim ljudem ni pomoči to morajo začutiti sami.Sam vprašanje je kdaj?!Sicer je bilo tukaj še mnogo drugih stvari da sva šla narazen.Tako da boč vedla iz mojih izkušenj!PA SREČNO!

clock-img

07.09.2006, 00:07

clock-img

Anonimen

Tudi jaz predlagam eno močno brco v rito. Ker tako se pa ne gre. Halo?

On je oče dveh otrok, pa se obnaša tako neodgovorno, da ga ni po cele dneve, potem ti pa še reče da ima opravke. Če te tale ne vara, potem te ni nobeden. Sorry, to mi je prvo padlo na pametuser posted image

Zaropotaj, naj se spremeni, ali pa mu postavi cunje pred vrata in naj živi z mamico, mu vsaj prihraniš pot do tja, pa se bo lahko vsak dan tam tuširal in se zbujal ob mamici.

TI GA VALJDA NE POTREBUJEŠ, saj si že zdaj večinoma sama in itak brez njega.

Tale pa ni za neko resno zvezouser posted image

clock-img

07.09.2006, 08:07

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Sem se probala vzdržat komentarja ,ampak se ne morem:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za anonimno pa:vidiš kakšen je,spremenil se ziher ne bo in zato naj kar ostane "doma"user posted image S takim nimaš kaj...brezveze.Raje si najdi koga,ki se bo počutil doma tam,kjer je njegova žena in otroka.Pa tudi teli njegovi opravki pozno zvečer so meni sumljivi.Ne bi bila presenečena,če ima še kakšno zraven.user posted image

Poleg tistega, da svoje mamice ziher ne bo varal, mi ta najboljša in najbolj pravilna. Po moje nimaš sploh kaj razmišljat in spraševat.

Ja, si že zaprosila za tretji otroški dodatek?

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

07.09.2006, 09:25

clock-img

Anonimen

Domov pa ne domov.. pa gor pa dol...

To vse skupaj je brez veze.. Ampak priznam pa ti lastnost potrplenja.. Vsaka ti cast.. tudi do gleznja ti ne sezem..

clock-img

07.09.2006, 12:29

clock-img

andrejka

pencil-img

138

Sm čisto brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image

A doma nimate tople vode?????

Ne, sori, sam res mi ni jasno......user posted image

Že ko je mojmu tašča rekla, da nej si kr pride iskat, če bo slučajno nama kej v hladilniku zmankaluser posted image , sm jo kr hitr na hladno postavla. Sm rekla, da on pa že ne bo hodu k njej ampak se bo raj v trgovino spravu... Če pa greva na obisk greva pa skupi....
Stara moja, mislm, da bi ti mogla urgirat že na začetku...
Se bojim, da ni že prepoznouser posted image

Andrejka user posted image

clock-img

07.09.2006, 21:25

clock-img

Babaloo

pencil-img

141

Jaz takega tipa že ne bi mogla prenašat.
Mamin sinko. Vsak večer mami na večerjo, pa tam stuširat.
A pol, ko se pa stušira pa pride k tebi spat? No ja ,so tudi taki čudaki.
Mami se pa najbrž smili, ker cel dneve dela...
Vsedi se z njim in ga vprašaj, če se je že odločil, kje je njegov dom. Pri mami ali pri vaju? Pa naj se že enkrat odloči!!

clock-img

08.09.2006, 09:48

clock-img

dvojcek33

pencil-img

61

A si prepričana, da se pri mami tušira, če tolk pozn dam hodi?  Mogoče se pa kje drugje tušira in tam izvaja nežnosti če jih doma ne .  Mislim . če bi jaz k staršem prišel ob 10h zvečer pa rekel , da bi se rad stuširal , bi fotr sigurn mislu . da sem kej čudenga pokadu , sploh ker ob taki uri že spijo. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem