writing-img

RE: Orgazem

clock-img

12.12.2006, 09:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

user posted image user posted image user posted image  DS - drugo stanje user posted image  Valda. user posted image user posted image

In glede na to, da zraven piše jupiiiiii smatram, da je rezultat dober. user posted image

Tanikaa, ves kaj...ti bi mogla bit se enkrat nosecka, pol bi pa vse te zadeve v nulo obvladala user posted image user posted image

Nop. Jaz sem svoje že opravila. Dajte zdaj vi mlajše user posted image

ah dej dej...a ti si pa stara, al kajuser posted image  

clock-img

12.12.2006, 09:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

2-3x/sex, kot srečkanosečka (se mi zdi, da sva si na splošno zelo podobni, srečka:) Obe nimava nič proti ženskam in ŠE nisva probali,

user posted image user posted image user posted image  Juhuhu...user posted image user posted image user posted image Koncno so se dve na RR nasle, ki bojo probale.. Ce ste obe se v zgodnji nosecnosti.. kar se mi zdi ,da ste.. bi lahko kar se zmenle.. a ne? user posted image user posted image user posted image

ojojoj Tjazi, spet ti hodijo pregresne misli po glavi user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2006, 09:52

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ah dej dej...a ti si pa stara, al kajuser posted image  

Niti slučajno. user posted image  Za moje pojme še zemlja ni stara, kaj šele, da bi bila jaz user posted image  Samo ... ne, zdaj pa res več ne bi. Je pa res, da mam verjetno kakih 10 let več od tebe. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

12.12.2006, 09:55

clock-img

Anonimen

Niti slučajno. user posted image  Za moje pojme še zemlja ni stara, kaj šele, da bi bila jaz user posted image  Samo ... ne, zdaj pa res več ne bi. Je pa res, da mam verjetno kakih 10 let več od tebe. user posted image

user posted image user posted image evo vids tko se govoriuser posted image

no ene 8 pa res user posted image

clock-img

12.12.2006, 10:22

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

no ene 8 pa res

user posted image  leto gor ali dol. Zdaj pa otroke delat.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

12.12.2006, 10:34

clock-img

Anonimen

Dal bi se tudi tko sfilozofirat, da so tisti, ko starejsi v resnici mlajsi.. in obratno.. mlajsi so starejsi.. To ima eno doloceno logiko.. in na enem foromu mi je to nekoc uspel.. in starejsi so mi radi verjeli.. mlajsi pa ne.. user posted image user posted image

clock-img

12.12.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

ok, recmo, da smo tisti, k smo mlajsi v bistvu starejsi...in modrejsi...ampak z obcutno manj gubami user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2006, 10:40

clock-img

Anonimen

Ja.. tocno tko.. mlajsi so v bistvu starejsi.. in tudi modrejsi.. Sej to je logicno.. kako bi sicer svet sel naprej?
Starejsi pa so vcasih malo bolj izkuseni.. torej ce se zdruzi modrost in izkusnje.. je fajn..

Torej dedki in babice bi se mogli veliko druzit s svojimi vnuki.. ker se en od drugega najvec naucijo..

clock-img

12.12.2006, 10:45

clock-img

Sita

pencil-img

926

Nekateri s starostjo le osivijo, drugi pa tudi pomodrijo.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

17.12.2006, 19:17

clock-img

lu155

pencil-img

285

vedno!!!!!!!!

trinika&tomaž sončka moja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem