writing-img

RE: Pitbuli na dveh nogah

clock-img

20.09.2006, 10:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Tle se ni pa čisto nič zlagala....Celo tako jo ljubi, da mi pošilja slike od njene ritke.....user posted image user posted image user posted image

A men pa nic ne poslje.. user posted image   Dobr dobr.. tanika.. kar sama razlagaj svoji mami.. user posted image

clock-img

20.09.2006, 10:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Tle se ni pa čisto nič zlagala....Celo tako jo ljubi, da mi pošilja slike od njene ritke.....user posted image user posted image user posted image

A men pa nic ne poslje.. user posted image   Dobr dobr.. tanika.. kar sama razlagaj svoji mami.. user posted image

Sej sem ji probala, ampak je tudi blondinka pa ne zastopi. Sem mislila, da bi ji ti probal razložiti na tvoj način. Mogoče bi potem razumela.

Glede moje ritke pa to...jaz sem nora na Romano in ona name. Pa si pač take slikice pošiljave, da ne pozabive kako čudovitivi sve. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

20.09.2006, 10:41

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Glede moje ritke pa to...jaz sem nora na Romano in ona name. Pa si pač take slikice pošiljave, da ne pozabive kako čudovitivi sve. user posted image

Ja to je pa res......user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

20.09.2006, 12:16

clock-img

Sita

pencil-img

926

Ja, in najbolj na celem svetu LJUBIM SVOJO RITuser posted image

Evo Tanikaa, zdaj se hujšanje lahko začne.
Končno si sprejela svojo ritko takšno kakršna je. Šele zdaj jo lahko malo pomanjšaš in preoblikuješ, dokler je nisi sprejela, pa je bilo nemogoče.

user posted image  Tanikaa!

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

20.09.2006, 12:22

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Ja, in najbolj na celem svetu LJUBIM SVOJO RITuser posted image

Evo Tanikaa, zdaj se hujšanje lahko začne.
Končno si sprejela svojo ritko takšno kakršna je. Šele zdaj jo lahko malo pomanjšaš in preoblikuješ, dokler je nisi sprejela, pa je bilo nemogoče.

user posted image  Tanikaa!

Hvala za vzpodbudo Sita. Ampak zakaj pa naj bi preoblikovala in pomanjšala svojo PREKRASNO RITIKO user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

20.09.2006, 13:07

clock-img

firasto

pencil-img

147

. Ampak zakaj pa naj bi preoblikovala in pomanjšala svojo PREKRASNO RITIKO user posted image

Tako se govori!!! Ne bo ti pa škodovalo, če jo malo utrdiš. Ti bo koristilo za splošno zdravje. Usmili se je 2 do 3 krat na teden z fizično dejavnostjo: tek, telovadba, aerobika, plavanje, pohodi itd. Kar ti je všeč. Pa pojdite cela družina, sami se ti  verjetno ne bo dalo vztrajat. Intenzivnejše plavanje  je naspolh fajn. Pa še pri vas imate dovolj ostankov panonskega morja ujetih v bazene. 
Pa pivo moraš pit!  Po Šifrerju ti po pivu prsi rasejo. Vsak drugi dan dve pivi. Za vsako prs po eno...user posted image   

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem