writing-img

RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija

clock-img

16.09.2006, 20:26

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Anonimna si za kozlat.......user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

16.09.2006, 20:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Uboge ste. To ni cirkus.

Ne, ti delaš cirkus iz tega.

Pa da 6-letnik ne razume.

Oprosti, moj sin je star 20 mesecev in sem mu razložila, kaj se je zgodilo, pa je celo sam dal igrače za roka in blažka.

P.S.: Tvoje izjave so patetične.

< Sporočilo je popravil raho -- 16.9.2006 20:29:28 >

clock-img

16.09.2006, 20:28

clock-img

Anonimen

Uboge ste. To ni cirkus.
A zdaj bodo pa otročki na kavču sedeli pa opolnoči čakali kerenso, da jim prinese čeveljčke in majčko???!!!
Pa saj niste normalne. Otroci ne vejo, za kaj gre. Pa ne mi govort, da jim je oči povedal, da pridejo in da zato čakajo.... mislim..logika... A ste lahko malo bolj fleksibilne in lepo prosim... UVIDEVNE!!!!

A potem se bodo pa še fotografirali, da boste jutri spet vse ploskale, kako so ubogi in kako smo mi fajn, da smo pomagale???!!!

A res ne razumete, kaj hočem (pa še nekatere) povedat???!! Pa saj ste mamice. Poglejte svoje otročke.

smiliš se mi, ker blatiš vse tukaj, ki pomagajo družinici. In spet *** (neprimerna beseda izbrisana s strani moderatorke) po forumu!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 12:38:44 >

clock-img

16.09.2006, 20:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

matr, da nov tle vojne user posted image

Če bodo take izjave letele, več nič ne obljubim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne tvoja, da ne bo pomote.

clock-img

16.09.2006, 20:30

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Ja. Ampak, najbrž ne boš trdila, da ob desetih zvečer ne bo zaspan in siten in si bo želel mamice?user posted image

Sploh ne razumeš.. grem spat... sem se vdala v usodo. Fajn zrihtajte.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

16.09.2006, 20:31

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

clock-img

16.09.2006, 20:31

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: nati
smiliš se mi, ker blatiš vse tukaj, ki pomagajo družinici. In spet *** (neprimerna beseda zbrisana s strani moderatorke) po forumu!user posted image user posted image user posted image

Naj se ti ne. Jaz imam še zdravo pamet s katero razmišljam. In nikogar ne blatim. Nikoli. V nasprotju z ostalimi.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 12:39:39 >

clock-img

16.09.2006, 20:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Vsaka čast, punce. Ampak meni pa ni jasno, kako bo nanika ali katera je že šoferka, še do doma lahko peljala. Ker tole bi še kak profesionalen šofer težko zdržal ... upam, da srečno prispeta nazaj v Lj.

Ja bravo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image .......pa srečno pot do konca..........user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Žabonka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zakaj imam neki čuden občutek...

Anonimna....

Ne bom dalje komentirala.

Pa ti žabonka?

Ja občutek je kar vzajemen.
Barbs, nihče ne pričakuje, da bosta otroka čakala na Kerenso... O fotografih in ostalem - pa ni vredno komentarja. In nehaj smetit - tukaj želimo dobro. In ne potrebujemo nikogar, ki bi nam solil pamet, nas žalili in zmerjal. Konec konec pa s tem pisanjem kažeš samo svojo podobo.
In ne, ne bo ti uspelo še enega foruma skregat... Ker nam preveč pomeni, da bo tale akcija speljana do konca, ker želimo pomagatuser posted image

clock-img

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Lahko noč.

Zakaj te pa tako jezi?  Nisi več prepričana?

clock-img

16.09.2006, 20:33

clock-img

Anonimen

Barbs - kako ne žališ? prejšnjič si tudi na čvekanju v tri dni imela takšne izjave. In zame je to žaljenje.

clock-img

16.09.2006, 20:34

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

punce, mene je glihkar klicala LUSA. baje da že 50 minut čaka Kerenso na avtobusni v Gornji Radgoni, pa da je še ni. sem ji dala GSM od kerense, pa naj pokliče. je prav tako???

clock-img

16.09.2006, 20:34

clock-img

Anonimen

Lahko noč.

Zakaj te pa tako jezi?  Nisi več prepričana?

Ne, ne da se mi prerekati s tabo in ti razlagati nasprotno. Vem, da ne bom nič dosegla. Ni vredno moje energije.

ti pa kar ostani in pljuvaj po vseh.

clock-img

16.09.2006, 20:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

punce, mene je glihkar klicala LUSA. baje da že 50 minut čaka Kerenso na avtobusni v Gornji Radgoni, pa da je še ni. sem ji dala GSM od kerense, pa naj pokliče. je prav tako???

??? Seveda da je prav, ampak 50 minut?

clock-img

16.09.2006, 20:35

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

O fotografih in ostalem - pa ni vredno komentarja.

Me veseli, da na forum ne boste lepile fotografij otrok, ko bodo prejemali vaša darila.

clock-img

16.09.2006, 20:36

clock-img

Anonimen

Barbs, a ne vidiš da te nobena ne *** (neprimerna beseda zbrisana s strani moderatorke) 5 postov???? Če ne podpiraš trenutne dobrodelnosti se SKENSLEJ OD TUKI!!!! *** (neprimeren stavek zbrisan s strani moderatorke)
Sodeluj tam kjer si zaželjena in ne *** (neprimerna beseda zbrisana s strani moderatorke) te lepe teme.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 12:41:34 >

clock-img

16.09.2006, 20:36

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

??? Seveda da je prav, ampak 50 minut?

ja. že ene pol ure bi morali bit na avtobusni v radgoni. ???? upam, da se bodo slišal, pa da je vse o.k.

clock-img

16.09.2006, 20:37

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Jančika oz. Cmokec, Če gresta jutri v Celje, mi sporočita na zs. Erdbeere, mislim, da je glede na vremenske razmere bolje, da tvoj možek ostane doma.

Glede naših voznic pa le kapo dol. Ni jih veliko, ki bi žrtvovali takole svoj čas za pomoč drugim.

clock-img

16.09.2006, 20:37

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Barbs LAHKO NOČ IN ADIJO!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

16.09.2006, 20:38

clock-img

Anonimen

No, in si razumela point? Ali morda potrebuješ razlago?

Da ti olajšam: Moje mnenje je bilo, da je fotografiranje popolnoma nepotrebno in odveč.

A zdaj ti je jasno?

Eno vprašanje mimogrede: Kaj si pa ti podarila družini?

clock-img

clock-img

feniks

pencil-img

56

Me veseli, da na forum ne boste lepile fotografij otrok, ko bodo prejemali vaša darila.

Lahko noč in miren spanec, Barbs!

edina stalnica v mojem življenju je sprememba

clock-img

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

to je blo že vnaprej zmenjeno, da se ne bo prilimalo nič. slikce bodo samo za RRteam oz. moderatorje, kot dokaz da ni noben nič "ukradu". maš ti dolgo lajtungo.
ne mešaj se v nekaj, če ne veš zakaj se gre.

clock-img

16.09.2006, 20:39

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

joj ampak meni se pa že prov smilita, kaj pa če sta slučajno avtobusno falili v Gornji Radgoni in šli kar naprej???? Ker ne vem če sta sploh dosegljivi, prej nista bili (Kerensa)

clock-img

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

probaj še enkrat. pa pol poročaj.

clock-img

clock-img

Anonimen

Punce moje drage - dajmo lepo Barbs in anonimne ignorirat. Danes smo skupaj naredile nekaj dobrega. Naj nam nekaj posameznic tega ne pokvari.

Prosim.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem