Saj bi se pohvalila, kako midva lepo spiva od pol osmih zvečer do pol osmih zjutraj, pa se raje ne bom, ker se situacija še prehitro obrne...
Ne vem če sem že omenila, da smo si mi zdaj končno omislili stajico in mali notri ful uživa.
Dajanax - ful lepo si okrasila, ko bo imel Lovro enkrat svojo sobo, se bom tudi jaz podstopila kaj takega naredit, sicer nimam umetniške žilice, ampak saj zdaj se dobijo "pomagala" za take kot sem jaz, neumetnike. :)
Tevža - želim vama da se čimprej pozdravita!!
julam - midva se nič posebnega ne igrava, pustim ga da se sam zamoti, tako se tudi največ nauči, ko pa vidim da rabi animacijo pa se igram z njim. Trenutno je najbolj popularen KU-KU, se reži kot pečen maček. Zelo rad posluša če mu pojem, pa to ne otroške pesmice, ampak moje iz solopetja, se zraven ful smeji (ja sej k pa mamica cvili), pa zraven ful poje. Pa seveda ful rad ima to, da ga vzamem v naročje pa pleševa.
S čim se vaši

najraje igrajo? Lovro najraje "obdeluje" daljinca za tv, časopis, pa eno ropotuljico, včasih pa se še "tepe" z medvedom. Sem ravno včeraj razmišljala, da so trgovine z igračami bolj za starše kot za otroke ;) Jaz čisto znorim ko pridem v kako, bi Lovru najraje vse kupila, on ima pa itak najraje časopis. ;))