Jutro!! Smo vstali ob petnajst do sedmih, da mamico navadimo na službeni ritem čez štiri mesece...
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
Pleničke - sem mu jih ravnokar namontirala. Zdej pa ne vem, al sem kupla prevelike al so enostavno tako na široko... Pamperske kupujem 5, pa sem tele tud. Na otip so sicer bolj mehke kot Mulerjeve in bolj podobne pamperskim. A ni škoda, da trgovci ne prodajajo recimo po ene ali dve skupaj, da človk sploh sproba. Ne, moraš kupiti cel paket, pol pa če mu ne paše jih pa kaj ? Nazaj neseš ?
A veste da je danes petek 13 ?
Ej to idejo sem tud jaz že imela, ko sem gledala v DMu nove eko plenice. Me je firbec matral kakšne so. Jaz uporabljam večinoma aktiv fitke, za zraven pa kupimše ene čipiš, da jih uporabljam takrat ko vem da bo treba kmalu spet preoblečt. Ste vidle da imajo po novem v Bc tudi aktiv fitke?!!! Je danes v letaku.
Kar se pleničk tiče pa tole (moja ocena):
- Sparki - manjše od ostalih za enako težo, mal pretrde, širše med nogicami, mal precenjene
- Helen harper - dobre, ceni primerne
- Aktiv fit - suuuuuuuuuuuper, pa mal tu mač drage
- Pampers navadne - izpuščaji!!!!
- Muellerjeve BB - dobre, ceni primerne
- Huggies - precenjene, vsebina polulanih pleničk je čist grudasta
- Alan- eko od DM-a - probamo danes
Tobija smo dobili včeraj (sem ga naročila na spletu) in seveda malo takoj not namontirali. Ja no, mal je še mejčkena za ta glomazni stol, ampak všeč ji pa je, posebej trakovi in zaponke-za lizanje so super!
Petek 13. !! Pri nas je lep dan, ker imamo očkota doma!!
Daaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin javi se!!