Ojla punce!
Joj kolk je turobno tole vreme.Ni za nikamor.
Urskamravlja ce bos se imela tezave s kakci,jaz sem ji kupla caj za prebavo od Hipp-a.Je od drugega mesca naprej.Pa pijeva zdaj skoz Milumil in kaka lepo veckrat na dan,pa se napenja se ne vec tolk.Prej sem vedno vedla,aha zdaj bo pa umazana rita.Zdaj se pa sam cudim,ko odprem plenico in je kakec noter.
Vceraj sta se pa babi pa dedi cist proti men obrnila.Je imel dedi
v rokah in jo je drzal tako,da je bla tista rokica k jo je imel ob svojem telesu dol.
NE!

Takole jo je drzal.
In sem mu lepo rekla,ce ji alhko rokico popravi.Je pa cist ven padu,da kaj kar naprej sitnarim,da sta naju z bratom tud gor spravla,pa ni noben invalid

.
Jaz tud ne vem no.Pa vsakic ko jih opozorim na kaksno stvar kar z ocmi zavijata.Men bojo enkrat zivci cist popustil in bom cist ven padla.Pa ko sem mu pol lepo rekla,da zakaj ne more to brez besed naredit,ker lahko

prisparam RA.Pa tko al tko bova verjetno mogle it,ker so ze v porodnisnici rekli,da se bo treba it mal pokazat.
No grem zdaj k mojmu soncku,k se tolk pogovarja v postelci,pa smeji.Najbolj se pa itaq smeji ko ji kazem jezik.Pa ga je vcasih nazaj pokazala,zdaj pa samo v glasen smeh.