writing-img

RE: peg perego GT3 ali Quinny speedi

clock-img

30.03.2007, 11:38

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Hvala za tvoje mnenje. Jaz sem tudi prepričana, da se nisva slabo odločila. Sporočim, ko nama ga dostavijo.
Kje si ga pa ti kupila in cena?

Sem ugotovila, da so cene ful različne.

Lp

clock-img

21.06.2007, 09:53

clock-img

Anonimen

Vem da je stara tema, ampak me nekaj zanima.

Meni je tudi zeelo všeč PP GT3, ampak me zanima, če lahko voziček obrneš tako, da otroka gledaš ko ga voziš? Upam da katera razumeuser posted image

clock-img

21.06.2007, 10:05

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Vem da je stara tema, ampak me nekaj zanima.

Meni je tudi zeelo všeč PP GT3, ampak me zanima, če lahko voziček obrneš tako, da otroka gledaš ko ga voziš? Upam da katera razumeuser posted image

Lahko, ampak menda samo na začetku - obrneš strehico kot na Pramettu. Ali pa Navetto gor naštimaš. Samega športnega dela pa ne moreš obrnit. Ravno si ga kolegica nabavila, meni je ful preglomazen, taka velikanska težka zadeva user posted image Je pa res lepo vodljiv, ampak velik, ko je zložen. Ona ima Berlingota, pa ji cel prtljažnik zasede, pa še navetta na zadnjem sedežu. No, toliko za info.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

21.06.2007, 13:55

clock-img

Anonimen

hvala za odgovor soncece 24user posted image

Meni je res všeč, samo če otroka ne morem imet obrnejena tako da ga vidim, ga ne bom kupila, bom kar ostala pri prvotni odločitvi- PP Younguser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem