writing-img

RE: "Bombing the baby"

clock-img

27.09.2006, 12:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

no vidš.. stran s pipsem prosim

Pacek si pa se vedno.user posted image user posted image  A ne sreckanosecka??user posted image

tocno tko; čeprav se mi zdi, da se neki izboljšujeuser posted image

evo.. sem šel še enkrat v kopalnico zdele.. se čist umit.. anede da grem na bolš???

glej ga glej, še mal pa boš postal najčistejši pripadnik moškega spola user posted image

clock-img

27.09.2006, 12:53

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

baguSka še živa?

clock-img

27.09.2006, 12:53

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

mam še dooolgoo pot da te dosežem.. veš kje je 100x?!??!

clock-img

27.09.2006, 12:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

...zato si vedno, k se rokujem s kkšnim hudim tipom, roke poližem

kako pa pol ves cigav je otrok?? user posted image

ja sej to je problem, k nevemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Komu je pa podoben?? Mogoce bos tko ugotovila... Al pa s kom si se najveckrat rokovala???user posted image user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:03

clock-img

Anonimen

ja nč, bom še mal premislna, kateri so najbolj verjetni kandidati...pol pa vsakmu bebi palčko v usta in forenzikom dat, pa nej oni ugotavljajo user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

mam še dooolgoo pot da te dosežem.. veš kje je 100x?!??!

mah kje, sej jst si jih sam ene 30x

še mal, pa me boš ujeluser posted image

poleg tega pa ti sploh ne moreš tekmovat v ženski kategoriji...loh si pa najsnažnejši moškiuser posted image

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 27.9.2006 13:09:23 >

clock-img

27.09.2006, 13:09

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Vote for Zahi.. Vote for Zahi!!!

clock-img

27.09.2006, 13:10

clock-img

Anonimen

evo, mojga že mašuser posted image

clock-img

27.09.2006, 13:12

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

ja jaaa.. prejle sm pa v parku bejžu pred eno k me je podila s pipsem v roki..

kr zgovarji se zdej!!!

clock-img

27.09.2006, 13:15

clock-img

Anonimen

aja joj sori, nisem vedla da si ti...drugič si pa tak mejhn bannerček s svojim imenom na čelo prpopi...pol pa ne bo več težavuser posted image  oblubm

clock-img

27.09.2006, 13:16

clock-img

Anonimen

Hothien, kaj pa potem narediš, ko si zuanj in imaš že umazane roke, če te recimo nos ali uhelj srbi? To me pa res zanima. Aja, pa tukaj se ni govorilo o bolnih in astmatičnih otrocvih, ampak o zdravih, kar seveda želim, da bo tudi tvoja bebica.

In Barkfak ali kaj je že je tako dobro napisal, da bolje ne bi mogel. Bravo.

clock-img

27.09.2006, 13:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Hothien, kaj pa potem narediš, ko si zuanj in imaš že umazane roke, če te recimo nos ali uhelj srbi? To me pa res zanima. Aja, pa tukaj se ni govorilo o bolnih in astmatičnih otrocvih, ampak o zdravih, kar seveda želim, da bo tudi tvoja bebica.

Mah jaz sem se bolj na tiste poste skoncentrirala, ki pišejo o tetah, ki otrokom dude iz ust jemljeo, pa jih lupčkajo.
Je pa razlika, če se po ustih ali ustnicah prijemam pa roke v usta tlačim, kot je rekla Baguska, al pa nos obrišem.

clock-img

27.09.2006, 13:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Je pa razlika, če se po ustih ali ustnicah prijemam pa roke v usta tlačim, kot je rekla Baguska, al pa nos obrišem.

Aa. Ne ne. Ti si napisala da NE dajes rok k obrazu in da se ne slatas.user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:23

clock-img

Anonimen

Mah jaz sem se bolj na tiste poste skoncentrirala, ki pišejo o tetah, ki otrokom dude iz ust jemljeo, pa jih lupčkajo.

Aha, no, takih jaz v malčkovem življenju (štiri leta) še nisem srečala. Res ne vem, kje jih pobirate user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:24

clock-img

Anonimen

Aja, še najbolj mi je pa všeč varianta, kot je zdele en dan na drugi podobni temi Jana73 napisala, da če bo kdo njeno user posted image  prijel, bo potem ona njega na isti način prijela. Torej če jo bo kdo uščipnil na lička, bo potem ona njega, pa da vidi reakcijo! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Gre za to, da ima vsak človek svoj osebni prostor in če drugi vstopajo vanj, se takoj počutiš nelagodno. Si predstavljaš, da ti popoln tujec pride 10-20 cm pred nos, ko se pogovarja s tabo? user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:26

clock-img

Anonimen

Aa. Ne ne. Ti si napisala da NE dajes rok k obrazu in da se ne slatas.user posted image

A da sem? No, misla sem pa tko! Matr maš cajt! Bejž raje kuhat al pa kej no! user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Aha, no, takih jaz v malčkovem življenju (štiri leta) še nisem srečala. Res ne vem, kje jih pobirate user posted image

Ja ne vem, tud jaz upam, da jih ne bom srečevala. user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:28

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

oh, WTF? naj bi bla slika. sej je vseenuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.09.2006, 13:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Bejž raje kuhat al pa kej no!

Eeej. Jst ne kuham. Mam deca za to.user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:30

clock-img

Anonimen

no, meni je še vedno čudno, kje jih tolk srečate, da se vtikajo v vaše otroke

ja, mene tudi, itak user posted image  Pa da ima ravno vsak čas, da se obrega ob vaše sončke, pa to je res neverjetno user posted image  In to popolni neznanci. Ni se mi še zgodilo, da bi gledala v vozičke, tudi od daleč ne, če ljudi ne poznam, hecno, ali pa sem hecna jaz, bogpomagaj user posted image  Pa tud v štacunah se mi še najmanj da ukvarjat s tujimi otroki, ko imam pa svojega zadost user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:31

clock-img

Anonimen

Bejž raje kuhat al pa kej no!

Eeej. Jst ne kuham. Mam deca za to.user posted image user posted image user posted image

Pol ga pa men posod, k se men ne da.

clock-img

27.09.2006, 13:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hijenca ga bom vprasala. Ce ne drucga, ga bom prosila, da mau vec skuha, da bo se zate dost. Kok si pa lacna??

clock-img

27.09.2006, 13:32

clock-img

Anonimen

točno tko hothien...

sej moj post (čist taprvi) ni bil namenjen toliko bacilom kot poseganju v človekov osebni prostor...sem tole kar dosti dolgo tolerirala...celo leto...ampak včeraj mi je prekipel...sploh pa k ga je ena po alkotu smrdeča ženska po obrazu božala...jao jao

ampak res, ne zajebavam se, na mojga tamaučka se kr lepjo - kr se vsakmu mimoidočemu do ušes zareži, pa ženskam mižika z učki...pravi zapeljivec...joj boga jst...k bom mogla z valarjem (evo spet valaruser posted image ) k bo mal zrastu pred bajto stat...hehehehe  al pa še boljša varjanta...mu bom rajš špohtl kupilauser posted image

clock-img

27.09.2006, 13:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Mau vec pipsa nabav pa je problem resen!!user posted image user posted image

clock-img

27.09.2006, 13:34

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

baguSka ....hehehe....svaka ti čast, dobro si ga strenirala

saj mojega jaz tudi pridno treniram...hihihiuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem