IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mene pa zanima, zakaj ne razmišljate (oziroma v večini zavračate) o možnosti par-par (logično, kjer se vsi strinjajo), če je možno ločevati ljubezen in seks in če nastopijo želje po drugem. Ali ni na tak način volk sit in koza cela ?
A misliš na swingrstvo ali poliamorfijo ipd? To pa ni varanje.
To je pa čisto poštena igra in jaz resnično nič slabega ne vidim v tem.
Saj to je nadgradnja sexa v dvoje in po mojem tudi nadgradnja ljubezni same. Partnerju privoščiš, da uživa z dvema (s tabo in še eno) in on tebi tudi. To je lahko čudovita izkušnja in test ljubezni in čustvene zrelosti za oba.
Ni prikrivanja, seveda pa ne sme biti ljubosumja in lastninjenja - za to moraš biti čustveno zrel (vsi štirje morajo biti), kar pa žal mnogi niso. In ker niso, se to ponavadi ne obnese.
Ljudje imajo raje nekoga kot svojo lastnino, potem pa jim je fino še koga imeti postrani ali pa s svojim niso povsem zadovoljni, pa zato skačejo čez plot. In ker se bojijo posledic, prekrivajo ... lahko je mnogo razlogov, zakaj zveze, v kateri niso srečni nočejo prekiniti.