writing-img

Kdaj so jim postali vozički všeč?

clock-img

01.10.2006, 08:56

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Torej sprašujem tiste mamice, ki ste imele probleme z jokom v vozičku na začetku. Nam so vsi govorili, ko ga boste dali v športni del bo začel uživat. Sedaj pri 4,5 meseca e v športnem delu in je veliko bolje, a še vedno se velikokrat zgodi, da kar iz čiste mira začne jokat. Tudi zaspat ne more notri, torej moram ven z njim samo, ko je resnično spočit.
Kdaj so vašim postali vozički všeč?

clock-img

01.10.2006, 09:00

clock-img

Anonimen

Pri štirih letih.user posted image

clock-img

01.10.2006, 09:13

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Od nekdaj, bila sta prav vesela samo, da se je treslo. Nekateri dojenčki zelo zgodaj ugotovijo, da so vozički, posebno v malo hitrejšem ritmu po neravni površini, odlično zdravilo proti krčkom.

Potem pa so prišla leta, ko sta začela bolje hoditi in se jima je pa zdel voziček "pod častjo". Tako smo ga ukinili pri dveh letih. Sta se pa še naprej rada nosila štuparamo ali v nahrbtniku, verjetno zaradi boljšega razgleda.

clock-img

01.10.2006, 09:24

clock-img

Anonimen

Nekje pri treh štirih mescih mu je postal všeč, takrat, ko sem malo dvignila naklon, da je lahko ven gledal. Sva naredila po moje zilijon kilometrov user posted image  Nekje pri letu in pol pa ga ni več zanimal, je pač hodil in to je bilo to.

Aja, vmes sem ga velilko prenosila tuedi v kenguruju in ruzaku, kamor pač z vozičkom ni šlo.

O. kako bi še enkrat imela tako malo bebico, ki lepo miruje v vozičku ali na hrbtu, da ne rabišp skoz gledat, kje se potiče user posted image

clock-img

01.10.2006, 09:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

Pri štirih mesecih, ko sem ga prestavila v voziček iz katerega je vse videl.

clock-img

01.10.2006, 10:47

clock-img

Anonimen

Pri dveh -še neuser posted image

clock-img

01.10.2006, 10:52

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Uh, joj....sočustvujem. Jaz sem po marsikaterem prejokanem sprehodu zaklela, da bom prodala voziček user posted image . Ne vem, če ti bo v tolažbo, amoak moj sinko je "prebolel" voziček šele z dobrimi 6imi meseci - odkar sedi in ga zanima vse okrog sebe. Glede na to, da je ravno dopolnil 7 mesecev pomeni, da uživam v sprehodih šele kak teden....Upam, da bo pri tebi šlo hitreje!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

01.10.2006, 13:47

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Uf, se spomnim teh časov. Res smo se  vedno drli v vozičku, kar hitro smo ji dvignili naklon, pa še to ni vedno pomagalouser posted image . Zares uživati je začela tam nekje pri 5. mesecih, ko je bolj začela opazovati okolico. Še zdaj se rada vozi.

LP, Ninica

clock-img

01.10.2006, 16:01

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pri enem letu.

clock-img

01.10.2006, 16:23

clock-img

pomarančas

pencil-img

90

Pri nas je zdaj pri dobrih 6 mesecih malo bolje, ampak se še vedno včasih začne jokat in tečnarit kar tako; ga moram malo ven vzet, potem pa čez nekaj časa spet noter - zgleda, da se še vedno naveliča v njem. Zaspati pa tudi ne zna v njem.
Tudi jaz sem mislila, da ko bo sedel čisto pokonci, bo vredu in bo užival v vozičku, ampak ni čisto tako; je pa preeecej bolje, kot je bilo, ker včasih tudi 5 minut nismo zdržali v njem.

clock-img

02.10.2006, 08:30

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja po vaših odgovorih sodeč vidim, da se nekateri otroci nikoli niso sprijaznili z vozički. Ja no se bomo pač sprijaznili, pa kakorkoli že bo.

clock-img

02.10.2006, 13:59

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Hej lenika.

Dobro, da si vprašala. Mi smo stari 2 meseca in zadbjih 14 dni so sprehodi nočna mora...po 10 minutah spanja se končajo ne z jokom, ampak s histeričnim dretjem.user posted image

Upam, da bomo še kdaj kaj na sprehode hodili...user posted image

Cvetim...

clock-img

03.10.2006, 10:28

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Hruška, jaz tudi upam za vas in za nas.

clock-img

03.10.2006, 21:14

clock-img

miši

pencil-img

507

jaz našo (2.5m) najprej poskusim uspavati, šele potem greva kam dlje na sprehod, sicer se jo sliši po celi ulici....v vozku ni nikoli spala več kot 1 uro. vedno pa ful obrača glavo in gleda ven, oči ima na pecljih, se potem zjezi in seveda user posted image ....upam, da bo bolje, ko bomo obrnili vozek...
tudi v avtu ni kaj dosti drugače, zaspi šele po kake pol ure vožnje, vse je tako zanimivo zunaj user posted image .

http://www.papicajezakon.blogspot.com

clock-img

04.10.2006, 13:25

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

ko je sam sedel-pr 6 mesecih, da je gledal okol

moj sonček je že "velik fant"

clock-img

17.08.2007, 12:16

clock-img

lenika

pencil-img

6143

user posted image user posted image  Kar smešno mi je, ko vidim, kakšne teme sem odpirala. No sedaj je star 15 mesecev in obožuje voziček. Okrog 9. meseca je postal nor nanj.

clock-img

17.08.2007, 12:26

clock-img

Anonimen

od prvega dne

clock-img

17.08.2007, 12:40

clock-img

polona2

pencil-img

2144

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

od prvega dne

Isto pri nas. Nikoli nobenega joka. Vedno pa sem imela vse s seboj, hrano, pleničke, kasneje igračke in knjigice. Še sedaj pri treh bi se vozila, če bi vzeli voziček na sprehod.

clock-img

17.08.2007, 13:15

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Našo še zdaj težko prepričamo, da gremo kam z vozičkom. Zamotiva jo tako, da potem gloda riževe vaflje, pa žemljico, pa pije in kar naprej ji je potrebno razlagati, kaj se v okolici dogaja. No, in vse skupi mogoče traja 15 min, potem pa takoj ven.user posted image

clock-img

17.08.2007, 13:27

clock-img

simona76

pencil-img

255

Tudi pri nas je bil od začetka glasen user posted image , ko se je bilo treba vozit, kje pa, da bi zaspali. Potem smo dali košaro ven in je bilo malo boljše, včasih je v njem tudi zaspala. Zdaj pri treh mesecih pa jo že vse zanima, zato obrača glavo, da kaj vidi. Nekaj časa zdrži, včasih zadremlje, večkrat jo je pa potrebno vzet venuser posted image , da boljše opazuje. Mislim da bo bolj zanimivo, ko bom dvignila naklon. Sin je pa oboževal voziček od vsega začetka...

clock-img

17.08.2007, 13:44

clock-img

zalbi

pencil-img

1127

naša je stara skora 4m, pa ji voziček zdaj ni všč. Vzdignjeno ima hrbtišče za 1 stopnj, pa nč ne pomaga. Kdaj se lahko še dodatn dvigne hrbtiš, ker je en velik firbec - ali katera ve?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

clock-img

17.08.2007, 14:01

clock-img

buša

pencil-img

111

IZVIRNO SPOROČILO: pomarančas

Pri nas je zdaj pri dobrih 6 mesecih malo bolje, ampak se še vedno včasih začne jokat in tečnarit kar tako; ga moram malo ven vzet, potem pa čez nekaj časa spet noter - zgleda, da se še vedno naveliča v njem. Zaspati pa tudi ne zna v njem.
Tudi jaz sem mislila, da ko bo sedel čisto pokonci, bo vredu in bo užival v vozičku, ampak ni čisto tako; je pa preeecej bolje, kot je bilo, ker včasih tudi 5 minut nismo zdržali v njem.

mi imamo enak problem ampak jaz še vedno vstrajam mogoče bo enkrat...

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

17.08.2007, 15:13

clock-img

dory

pencil-img

8852

ko je revcek shodil in ko je videl,da mora hodit,da se zej pa ne bomo vec vozakal je vozicek cudezno vzljubil...vozil se je do 2,5letauser posted image

clock-img

17.08.2007, 18:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Od začetka.
No, na začetku, ko ji ni bil všeč, sma jo dala kar lupinico na voziček in je uživala. Ko sem ji začela dvigovat naklon, pa sploh ni bilo problema.

clock-img

18.08.2007, 22:31

clock-img

Matri

pencil-img

8

Tudi pri nas imamo ta problem.Ze sama misel, da bo potrebno na svezi zrak, je mucna.Kombinacija kengorujke in vozicka, se vcasih, a res zelo zelo vcasih, celo obnese in v kengorujki zaspi, tako da lahko prestavimo v vozicek.
Cetudi dvignemo vozicek, ne pomaga.

3. bejbi april 2007, 5. tednov prehitro, 2825g 47cm
2. bejbi avgust 1997, rojen v 42. tednu, 3550g 53 cm
1. bejbi februar 1996, rojen v 42. tednu, 4.220g 53cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem