IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ampak brez skrbi, sedaj sem že vesela nosečnica,

, dobra odločitev. Je pa potem toliko veselja z našimi otročki (seveda so skrbi tudi), da nam ni več žal. Saj je prav, da otroci nimajo vsega na pretek in znajo biti skromni in da vedo, da denar ne pade z neba, pač pa ga je treba prislužit, a ne?
Oh, jaz sem videla v Indiji toliko revežev .... ki niti za hrano nimajo, pa vendar živijo in delajo za vsakdanjo pest riža ... To se ne more primerjat z našimi otroci tukaj, ki imajo po večini polno rit vsega in razsipavajo z denarjem ...
In še odgovor Mojamuri: pri nas dobimo okrog 50.000 SIT otroškega dodatka za vse tri skupaj in dodatek na veliko družino enkrat na leto (80.000 SIT).
Ni veliko, pomaga pa malo .... Jaz nimam svoje plače (le na papirju), ker sem zaposlena pri možu, on pa je odvisen od dela in strank .... Letošnje leto je zelo slabo, večkrat sva že skoraj obupala, da bi zaprla, pa je potem zmeraj posijalo sonce - samo žal nikoli za dolgo. Bo že kako, še nikoli ni bilo, da sploh ne bi bilo ...

Rešitev zmeraj pride, takšna ali drugačna ... mi smo polni optimizma.