writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

23.01.2007, 15:44

clock-img

Anonimen

joj muki vidla kok je cortiš!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

23.01.2007, 15:44

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

altati, sej niso sam uni poštarji za vsak dan... pride kakšen drug ki npr. paket prinese?user posted image user posted image

tuhtam in tuhtam in tuhtam, pa ne stuhtam kdaj sem nazadnje kakšnega rdečelasca videlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2007, 15:47

clock-img

Anonimen

ha moj mali pa nima skornč laskovuser posted image

clock-img

23.01.2007, 15:49

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: vava

' 
Pa še slikca meni najljubšega darila, ki sem ga dobila za rojstni dan (za enkrat user posted image )
user posted image  

vava-ampak tebe ni pod mostomuser posted image .Samo tvoj user posted image  je, ki je uspešno izrinil ubogega Lukouser posted image

clock-img

23.01.2007, 15:50

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

IZVIRNO SPOROČILO: AKI

ratalo mi je dojenje v sede!!!!!!!!!!user posted image hvala altatiuser posted image

hj pikabu kje pa dela tvoj možek...ma upam da nism preveč vsiljiva

Na Blejski Dobravi. Strojnik je, delajo plastične ročaje, pa plastične dele za luči in podobno za v avtomobile.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

23.01.2007, 15:52

clock-img

Anonimen

ja sm kuj vedla da si z jesenic k si omenla dobravo...

clock-img

23.01.2007, 15:54

clock-img

mis

pencil-img

2168

uf, tolk zasebnih sporočil me pa še nikoli ni napadlouser posted image  sej, mal ego dvigujem, da me vsi rabijo...user posted image

clock-img

23.01.2007, 15:55

clock-img

altati

pencil-img

5724

po kom jih pa nimauser posted image

clock-img

clock-img

borovnicka

pencil-img

386

pozdravljene čveke!

Saj sem vas spremljala ampak pisati ni bilo mogoče, ker je čez dan gužva, zvečer je pa mož rabil računalnik (ma danes izpit). Več bom napisala jutri ko bo user posted image  na rekreaciji in če bo vse prav oba spala.

Mali je mal potegnil, ker drugače spi 2-3x na dan po približno pol ure, ta velk pa gleda telebajske.

Sam glede dojenja. Čez dan na dve uri, včasih več, drugič manj, resnično po potrebi in v sede, ponoči pa tudi odvisno. Spat gresta med 8 in pol deveto, jemo pa če je večkrat ob 1h, 3h, 5h, 7h, če je pa idealna noč se pa zbudi šele ob 4h in potem ob 7h.

Zdej pa mora ta velk pisat črkeuser posted image

Se beremo.

clock-img

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikabu, ti si pa res na enem čudnem kraju doma user posted image .

Ma, danes je res noro. Pa če je res, da pri Gayi ni tako hudo, pa je majhna razlika. Pri nas res že vse od jutra tako sneži, da ne vem, kam ga bomo spet metali. Še dobro, da mi ni treba v službo hoditi.

Ja, to bi bilo res fino, da bi se Neža in Ema in Anauser posted image spoznale, zato pa navijam za Moravce.

Če ne bo drugače, se pridemo za en dan kopat sigurno. Je pa tudi to sigurno, da v februarju ne gremo za več dni. Mož zdaj navija za maj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

23.01.2007, 15:58

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Danes se vam vsem trga, ker toliko pišete. Punce, pridte k nam kidat. user posted image Saj človek še kosila ne more skuhat, ker se boji, da bo kaj zamudil. Dajte me že nagnat, prooooooosim.

AKI, kje si pa ti doma? Če se ne motim, tudi nekje na Gorenjskem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

23.01.2007, 16:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: altati

po kom jih pa nimauser posted image

hm dobro vprašanje'??user posted image user posted image

clock-img

23.01.2007, 16:01

clock-img

Anonimen

jsa tako je z radovlce....

clock-img

23.01.2007, 16:02

clock-img

moci

pencil-img

5572

uf kok mam spet dela...
naša tamala je spet sitkana. zdaj sem jo uspavala, pa da vidimo kolk časa bo trajalouser posted image v trgovini se je drla, ko sem jo vzela iz lupinice je pa debatirala s prodajalko user posted image

@lina, hvala za recepte. pridejo kmalu prav.

piskot, dobrodosla. pripravi se na braaaaanjeuser posted image

vava, hvala za tortouser posted image
mi imamo tud rdečo blazino. kaj naj bi do ft na njej počeli? ja mi se tudi igramo, pa vsi gor ležimo, pa zojo kar poležem pa igrače dam ob stran da se za njimi steguje. a luka seže po igrački? ker zoja ne, pa so zaradi tega kompliciraliuser posted image . hodiva pa k dr. drobeževi, ja.

tasha, si se pa potrudilauser posted image user posted image

pikabu, jaz bi tud snegec. pošlji. pri nas samo dežuje user posted image

mis, nisem sfalila... poslala... sedi pa ne. so rekli da ne sme.

bom tole prilepila preden izgine

clock-img

23.01.2007, 16:05

clock-img

piskot

pencil-img

2846

Vi pa niste resne ... kje pa imate user posted image  ves ta cas? Al mogoce vasi skoz spijo? Ste jih ze med nosecnostjo navadile, da boste non stop online?
Jaz imam danes sreco, ker je moz doma, pa ima tamalega, da lahko jaz pecem cd-je.

clock-img

23.01.2007, 16:07

clock-img

gaya

pencil-img

1028

AKI pol si pa ti tud toplo vabljena na zmenek jutri v mercatorju, razen če ne bo snežni metež user posted image . Itak se bomo sproti zmenile.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

23.01.2007, 16:08

clock-img

altati

pencil-img

5724

piskot- me imamo najbolj pridne otroke na svetu, ker so se že v trebuščkih navadili, da smo mame odvisnice od RR (že takrat smo bile največje čveke, a ne punceuser posted image ).

clock-img

23.01.2007, 16:09

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Piskot, jst mam Gajo skoz zraven, se igra na blazini pod mostom, al pa spi, sej to se ti sam zdi da skoz gor visimo user posted image . Je pa res, da smo naše oktobrčke nabvadile že ko so bli v trebuhu, sam da sem jst mal prej nehala s čvekanje, ker je Gaja prehitela 14 dni. Da ti vidiš babe kolk so šele v zadnjih dnevih user posted image čvekaleuser posted image ,....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

23.01.2007, 16:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

AKI pol si pa ti tud toplo vabljena na zmenek jutri v mercatorju, razen če ne bo snežni metež user posted image . Itak se bomo sproti zmenile.

v kerem merkatorju???

clock-img

23.01.2007, 16:10

clock-img

mis

pencil-img

2168

Ja, naša Tina je kar pridna danes. Spala je od 10h do 12:30, zdaj pa spi od 14h. Grem pogledat če še diha... je pa na balkonu...user posted image

clock-img

23.01.2007, 16:11

clock-img

altati

pencil-img

5724

AKI-welcome to Jesenice!!!! Da ti v živo pokažemo dojenje v sede v lokalu...Mi to non stop prakticiramo.

clock-img

23.01.2007, 16:12

clock-img

Anonimen

so vaše otročke že cepili??

midva mava 30. ceplenje..

clock-img

23.01.2007, 16:13

clock-img

Anonimen

pa ja no na jesenice...ok če bom je mogla  kera ura pa je????

hja sede mi tam ne bo ratalo k mmoram z nastavkoma pa sm preveč štorastauser posted image user posted image

clock-img

23.01.2007, 16:14

clock-img

altati

pencil-img

5724

v kerem merkatorju???

Na Jesenicah. Kje je pa to, pa nimam pojma. V svojem življenju sem bila ene 4x na Jesenicah....se vidi da sem priseljena Gorenjkauser posted image

clock-img

23.01.2007, 16:15

clock-img

altati

pencil-img

5724

so vaše otročke že cepili??

midva mava 30. ceplenje..

Že, v petek. Nobenih posledic. Niti zajokal ni, nič več spal, nič sitnaril, kot da ni nič. Hvala boguuser posted image !!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem