mtina WB!
Gaya, naša je danes tudi težka.
Amazona, v hladilnik kakšno igračo, daj ji brisačko, ki je bila nekaj časa v zamrzovalniku, pa s prstom ji drgni po dlesni.
Mam pa nekaj vprašanj. Tako sproti sem razmišljala, pa bom vesela če bo katera odgovorila. Mogoče bo tudi kateri drugi pomagalo.
1.) Naša Tina se v večini primerov čez dan zbudi z jokom. Le redko se zbudi tako, da odpre oči. Začne si mencat obraz, nato jok. Jo vzamem ven, slečem če je oblečena, stisnem, jo mirim, ji prigovarjam... ona tuli. To je kar precej dolgo. Miži, oči ne odpre in tuli. Potem jo malo premetavam po rokah, da pogleda, pa spet malo joka... no ponekaj poskusih se umiri. In ko se tako zbudi je večinoma potem bolj nataknjena. Saj se smeji in je dobrovoljna, vendar ne dolgo. Kaj bi to bilo? Izkušnje?
2.) Včasih se mi res zdi zahtevna. Koliko so vaši malčki na rokah? Če so npr. med rundami spanja budni uro do dve. Kaj počnete? So skoz dobrovoljni, potem pa naenkrat tečni in zaspani? Naša se še kar smejčka, vendar ponavadi je po pol ure konec lušnega. Pol bi bla pa samo na rokah al pa še to ne. Včasih jo zamotim tako, da jo dam v stolček, pa muziko, pa plešem pred njo, pa je kar ok. Maxica, mislim da si ti pisala, da morate imeti Lana skoz po rokah.
3.) Meni tako noro izpadajo lasje. Vem da je to po porodu normalno, samo če bo šlo tako naprej bom kmal plešasta.
4.) Ko dam Tino zvečer spat lepo zaspi, z dudo. Pride večer (npr. danes), ko se v eni uri potem ene 5x začne jokat, dam dudo nazaj in je ok. Pa spet...
Uf, bom vesela če bo kera sploh prebrala...