Jutrooo!!!
Pikabu in Max - lepo praznujta!
Jest bi tko še spala. Sem sama kriva, ker sem včeraj gledala Tv
kot obsedena. Sem kar prtiskala in gledala 4 programe naenkrat.
muki - jest bi z veseljem eno tako smejočo klobaso pojedla!
Računovodja - sem vstrajal 2 leti, posledice pa so: sivi lasje, zrahljani živci, pekoče oči od računalnika, kletvice, razdraženost, nočne more in še in še.
Mislim, da še zanosit nisem mogla zaradi tega, ker takoj ko smo doživeli likvidacijo, se je prijelo!
Obenem sem pa doživljala zmage, ko sem zadeve speljala do konca in kaj nemogočega naredila v mogoče!! Bom vidla kako se bom odločila za naprej, čeprav sem kar ven iz novih zakonodaj in vseh sprememb ampak vidim, da imam tukaj gor kar veliko učiteljic!!
Diploma - pišem jo že preveč let!
Spadam med tiste, ki mislijo, da končajo šolo, ko naredijo vse izpite! Glb!!
Piškot - glede bulce na nogi so tudi meni rekli, da moram priti nazaj! Jest nobenemu več nič ne verjamem!
Kavo pa jaz pijem že od začetka, samo da sem jo v prvih mesecih bolj švoh skuhala, zdej pa pijem normalno turško. Oblečenga pa imam notri še vedno 2 rokava. Precej zračim tako da imamo 21-22 stopinj, za ven pa odvisno. Včeraj je bilo na soncu skoraj 109 stopinj, zato je bil oblečen samo v flis jakno!!
Lucika, kolko pa stanejo 13*18 slike!? Po ta novem lahko naročiš tudi knjigo digitalnih fotografij! Anapak ne pri Šparu!
Evik - očkove dogodivščine bodo več kot dobrodošle
Mis - mislim, da ni nič narobe glede nagibanja. Glede ušes pa tud jest nisem vedla. Men je še fino če jih malo zmočim, ker gre maslo ven! Za ušesa mislim, da je slabši poln nosek.Tina pa res uživa v kopanju. Za tuškanje pa sploh ni slaba ideja. Pa se ne ustraši?
Frrrr lepe slikice. Ta zadnja mi je kar malo skominov nardila!
Tako, dost za enkrat!