Tian in Tristan + Lu in *lina* - čestitke za 5 mesecev!
Lan in Naja - čestitke za 4 mesece!
joj, ste načvekale...
js šla pa ob 22ih k Jaši, ker je jokcal (sploh ni bil lačen, očitno mu je blo hladno, čeprav je baby phone govoril o 24ih stopinjah
) in z njim zaspala... zdej sm se pa naspana zbudila
očitno bo šlo učenje, če bi tk prakticirala vsak dan (dans še ne bom, se bom že še potrudila s spanjem
)... mau tuhtam, da čez dan itaq odpade, zvečer sm pa utrujena in isto ni kaj od mene... torej bom hodla zdej 10 dni ob 20ih spat in tak čas vstajala za učenje
sanjam...
drgač sva pa včer z Jašo šibnila na sprehod, ko je sonček posijal in bla skor 2 uri zunaj... pa full je bil priden cel dan... ne vem kaj je bilo to
če bo skoz tk, bom pa lahk podnevi diplomo pisala
LEA27 - WELCOME!
ja seznam bo treba ažurirat, ker je zdej dost novih in bodo tut one lažje nas spoznale, ko bodo otročke imele z mamicami napisane. tasha???
moci - vesoljci strašijo
upam, da Zoji čimprej izginejo izpuščajčki
s sprehoda prišla, spravla tamaučka, sebe razvajala in šla spat... MSN pa na sprehodu ostal
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
moci- pa kaj ti misliš, da mi veterinarji tako grdo s pacienti delamo

dobra
pa čestitke za 3 zvezdice! ti je ratalo, čeprav niso verjele, da bo

čak, zdej bom js šla na 4 zvezdice (mislim, da mi jih še enih 25 manjka

)
moja prijateljica ima pa 18. rok...
Clody - vam bo kri pil, ko odraste
@lina - js sm total neresna s temi kapljicami... bom bolj pridna, sm se odločila... zdej mu jih 14 dni nism dala, danes pa

ne vem, mogoče je bil zato tolk priden

ponavadi so kontra učinkovale...
muki - spanje v pidžamici brez nogavičk... to že lahk?
hvala za pohvale glede slikice...
moci, ni vesoljska, olivna je (kr
muki vprašaj)
lucika - si me pa anasmejala s seznamom kandidatk

dober pristop, bom tut js začela v tej smeri razmišljat
bravo za mere!
IZVIRNO SPOROČILO: lucika
od vstavljenega gela do poroda je minilo 36 ur. so mi pa tud 7 ur pisali v materinsko (to pomoje prepisujejo iz muštra). že onih ful ful popadkov je bilo 9 ur.

faca si! bom še tamaučka in moža zbudla od smeha
zdej pa ne vem kaj nej? grem mamicam čestitat in poste nabijat? eh, kr spat bom šla... perilo sm že obesila, posodo dala prat, zjutraj še spakiram in pičimo najprej k eni babici, pol pa še k tadrugi... v nedeljo zvečer bomo pa nazaj... mogoče vas bom vmes mau zanemarjala

lpo opravite krste (
moci, gaya)... pa lep vikend!