IZVIRNO SPOROČILO: altati
pikabu - najbolj da se midve kar družinsko v Žusterni februarja dobiva, kaj praviš?
Se nama še katera pridruži? bo srečanje oktobr, bomo popust dobile
O,
altati, a veš, da sem sama že tudi o tem razmišljala. Bi bilo super, prav res. Samo, vi boste šli verjetno med zimskimi počitnicami. Mi sicer še nismo nič točno zmenjeni, kdaj gremo, ampak med počitnicami verjetno ne, ker zdaj lahko izkoristimo, da gremo kadarkoli. Ko sem v vlužbi, namreč lahko koristimo samo med počitnicami. Bomo še videli, sicer smo pa itak na vezi. Pa blagor za opravljen pregled, jaz sem ga komaj čakal, zdaj me pa nervira.
Maxica, sem že razmišljala, da bi tako naredila. Pa imam slabo vest, da nisem prej klicala, zdaj bi mi pa rekla, da če sem tako dolgo čakala, da lahko še en teden. Ma sem smotana, saj vem. Pa še vprašanje, če bi sploh dobila zdravnico, ker so v recepciji čudni. Enkrat sva bili dogovorjeni, da jo pokličem, pa me iz recepcije niso hoteli vezati, so me vezali na telefon za naročanje, ki je vklopljen samo določeno ure na dan, sicer se pa oglaša tajnica. Pa sem klicala ponovno in razložila situacijo, pa me še kar niso hoteli vezat. Je potem ta ista prijateljica ukrepala, ki je imela ravno takrat pregled, da sem jo dobila. Ah, kompliciram, saj vem. Počasi se pomirjam. Verjetno bom šla vseeno naslednji teden, pa upam, da mi ne bodo jemali brisa in se bom takoj še enkrat naročila, ker je moja G rekla, da mi bo po porodu še enrkat bris vzela. No, v vsakem primeru se bom naročila, da pridem še k njej. Najbolj idealno bi bilo, da bi šla danes, pa možek ne more priti domov, no, zdaj je tako že prepozno.
Luka (13. 6. 2014)