IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Mi imamo naslednji mesec že vpise
. Boste dale otroke v vrtec, ko greste v službo ali bodo pri varuškah? Jaz bom Ivo vpisala, mogoče pa bo moja mama do takrat že doma, ker gre v penzijo, pa bi jo lahko čez zimo počuvala, da bi šla šele spomladi.
Mi bomo tudi imeli že vpise, nekaj so mi sodelavke omenile, da mogoče že ta mesec, običajno pa so bili aprila. Jaz bom Matjaža vpisala, potem pa ko bo čas za dokončno odločitev, bom pa še stuhtala.... Pa saj imam tam veze
Namreč, taščo imam sedaj doma in ona na vsak način navija, da bi tamalga dobila v čuvanje. Midva sva se pa odločila še preden sva imela otroke, da babi servis ne bova imela za vsakodnevno varstvo. Saj starši ti nikoli ne odrečejo varstva, plačila nočejo, je pa to vsakodnevna obveza in je potrebno tudi odrekanje z njihove strani za svoje aktivnosti in obveze... Občasno pa seveda izkoristiva babi servis... Ne vem, no... Sedaj edino tuhtam zato, ker mi je resnično hudo dati Matjaža še ne 11-mesečnega v vrtec, pa še pred zimo.
Ko sem šla v službo, se je Jure čuval 4 mesece pri svakinji, ki je bila takrat brez službe in je imela svojo tamalo tudi doma, jaz pa vrtca sredi leta nisem dobila... Tako je šel v vrtec s 16 meseci in je tudi imel srečo z vzgojiteljicami, še danes gre ves navdušen v vrtec. Kako sta ga danes objemala dva njegova prijatelja v garderobi, ko je prišel po 10 dneh spet v vrtec