IZVIRNO SPOROČILO: altati
FRRRR - moja kilaža je zavajajoča! Jaz imam ful drobne in lahke kosti! Verjemi! lahko imaš več kg, ampak si bolj suha kot jaz, ker imaš bistveno težje kosti!
ja pa ja

pol se pa dajmo o teži brez kosti pogovarjat
Lu, da se nam neuš prelomila... jest je treba!
pa super za Majo... še Tiana uštimajte in ste zmagali.
AKI, ni blo šmorna

... debate se odpirajo in zapirajo... z vsakim postom sm bolj pametna

če kej narobe delam, me hitr razsvetljijo

več kot jih je, bolj resno jih je treba vzet...
PUNCE, tk naprej!!! glavco ma v kapuci, zato je brez kapce, če ne piha... in ker nima dude, mu mini pleničko k ličku nastavim in tk naštimam, da uhe ne vn gledajo (mali od veselja zaspi

)...
aja, drgač se mi pa zdi, da more bit

bolj od mene oblečen, ker leži pr miru, js pa šibam okol...
IZVIRNO SPOROČILO: AKI
sicer pa mislim da bi se itak drl če mu nebi blo kj v redu...
no to... itaq povedo, če kaj ne štima...
mi imamo v kopalnici max 25 stopinj... če proti 26 leze, začne nabirat, pr 26ih je pa histerija... torej bi mi zunaj tut povedal, če bi mu blo vroče
smo imeli štalo že kr drugi dan iz porodnišnice, ko je bil kr neki jokav... sva šla termometr k babici sposodit in ugotovila, da imamo med 26 in 27 v stanovanju... prezračili in peč na manj naštimali in blo ok... pol smo pa prec termometre za po stanovanju nabavli, pa enga mam na balkonu za orientacijo pri oblačenju

oktobra, novembra sm se je držala, zdej pa mogoče mau lenobno pozabla na to

se bom potrudla, da bom za otroka bolje skrbela, da mi ne socialne pošljete
dans pa
MAMICA81 in Eva praznujeta 5 mesecev.... sam sta nas zgleda zapustili, ko je mala Eva prikukala na svet
gaya, tvoja mala je dama in dame ne morejo kombinezončkov nosit, ker bi v njih zgledala kot pajacek

tolk, da veš zakaj kombinezona ne mara
moci 
za super izboljšanje Zoje Katarine
beki - js nč ne pakiram, pa časa ravnotako zmanjka za učenje

dejte se še pocrkljat za vnaprej!
Maxica evo odgovori z moje strani:
- mi smo pr Jaši ukinili s pleničko v banjico kr hitro, ker ni bilo potrebe... enih 3-4x smo na ta način kopali
- kapco damo po kopanju na glavo... čeprav obstajajo zagovorniki anti kapce, ker so mnenja, da s kapco narediš slabše za ušesa, ker voda v ušesu dlje časa izhlapeva kot pa če kape ne bi imel oblečene
- pr nas po cepljenju enako prilepijo... je Jaša bolj jokal, ko sm mu odstranila gazico kot pa pr piku... smo jo pa čez kakšno urco že odstranili, ko smo se kopali... je rekla zdravnica nej kr vse normalno počnemo... bi blo treba to dlje časa met gor
- zadnji odgovor - lepe trenirke

na še lepših otročkih
< Sporočilo je popravil frrrr -- 15.3.2007 13:25:02 >