čao!
sneg me sploh ne moti, vkolikor imam internetno povezavo in elektriko
včeraj sem raje ugasnila računalnik in šla brat knjižico Prehrana dojenčka, ki mi jo je patronažna dala.. sicer imava ups in ima računalnik neprekinjeno električno napajanje, ampak so taki sunki, da mi vseeno računalnik reštarta in seveda na pol napisan post komentarjev zbriše
no, vglavnem... da začnem...
Pikabu - slikice bom kasneje pregledala, ker moram dokončat tale post, preden me vn vrže
pri Eminem učenju trobente priporočam čepke za ušesa... razen, če je tak naravni talent, da ne bo nič fušanja
za kile v kopalkah... sem prepričana, da ni tolk hudo (nism še videla slik, vendar verjamem ostalim RRjevkam, ki so te že imele čast spoznat) in tudi vesela, da se ne obremenjuješ z malenkostmi... raje uživajmo življenje in če nam bo v starosti dolgčas, se lahko takrat obremenjujemo z malenkostmi, zdej ni časa
glas po telefonu - mene že 2 leti en dedek kliče, ki je predvidevam brez zob, ker ga nič ne razumem... in to ob takih neznosnih urah npr. ob 5ih zjutraj na Hrvaško
mu vedno znova povem, da ima napačno številko, pa čez kakšno urco ponovi klic... mislim, da ne kliče zaradi mojega glasu... mogoče so mu v telefon napačno številko spravili, da jih ne klicari
drgač pa Pikabu, mislim, da si kr tapravega moža dobila, čeprav je lepo vedet, da bi nas še kdo rad srečal in spoznal kot žensko - tako vsaj ne pozabimo, da se moramo imeti radi!
obrati - danes smo se ob 6ih šli previt, ker je Jaša rekel, da ima dost 11 ur eno plenico... in ker mi je bilo še prezgodaj za vstat, sem ga dala v posteljico, sama pa zaspala... vsakič, ko sem pogledala k njemu v posteljico, je bil v drugem kotu in vsakič druače obrnjen (trebuh, hrbet)... na blazini se do sedaj še ni sam iz hrbta na trebuh obrnil brez majhne pomoči... ko ga pa nisva gledala, je pa to kr sam delal
amazona - seznam more bit narejen tipi top, če ga že 1x delam... ne maram popravljati zadev in dopolnjevati... sej ve ne potrebujete v taki sistematiki pošiljat podatkov, le navedite mi vse te podatke
plavalni obroč moramo pa mi tut napihnit, se ga še nismo lotili... mogoče bi bilo res dobro v banji prej preizkusit... če rata danes, pofotkam
zdej bom pa raje postala, preden grem 377. stran komentirat, da ne vse izgine