Gaya - ne vem če sor boli ali ne- mene boli če ga imam v ustih. Če lepo je, verjetno ni panike! Moj brat je imel pa herpes po požiralniku- pa sploh niso ugotovili- jedel nič, pil nič, samo hujšal, potem ko so pa po 1 tednu končno ugotovili kaj mu je, mu pa pomagat niso mogli
Se prav spomnim, kako mu je mami juho v usta zlivala, da je jedel, on je pa zraven rjovel kot
( ene 2 leti je imel)
Frrrr- trip trap nam bodo kasneje posodili!
sej moja snaha ni tako slaba, samo kdaj bi lahko tudi ona sama prišla na obisk z družino, drugič pa tastara dva sama! ne pa da zmeraj skupaj pridejo, pol je pa cela štala! Pa se potem ne moreš ne enmu ne drugemu posvetit- že pogovori z enim ali drugim so drugačni! Če so pa vsi na kupu, se pa ne mormo neki ful pogovarjat ( recimo če bi se hotel s kom kaj pomeniti)
Gaya- pol te je pa danes, ko si videla težo na tehtnici, skoraj tako kap koz mene zadnjič, ko so Tinkaro tehtali
Tinkaro na vsakem pregledu stehtajo in ji izmerijo dolžino in obseg glavice, da vidijo kako napreduje- jaz mislim, da je to edino prav!!
Za tiste izpuščaje na telesu se pa kar navadi, da bodo ugibali kaj je!
Jst sem imela take izpuščaje po rami! Pa kar nekaj takih nas je bilo na faxu in smo prišli do zaključka, da v našem primeru je moralo biti nekaj vzvezi z mrtvimi živalmi ( smo imeli takrat ravno anatomijo in obdukcije pri patologiji).
Ker nismo vedeli, kaj imamo, smo si pri vajah iz mikrobiologije, kar sami vzorce s kože vzemali in jih gojili- pa smo ugotovili, da glivice niso!
Ko smo šli pa k zdravniku, so pa vsi rekli, da so glivice! No in potem jst moji zdravnici povem, da niso- pa me čukasto gleda, da kako pa jst to vem! Pa sem ji povedala, da smo se na faxu testirali- potem je pa komentirala, da je lahko od mila, šampona, praška, vode in ne vem kaj še- najboljš, da se neham umivat
Pa še dozdaj ne vejo kaj je to!!