Tiste dneve, ko mam več časa, se tu gor bolj malo dogaja, ko pa nimam časa brat, pa tolk napišete
Bom šla kar po vrsti:
Pikabu, lepo da se odvajate plenic. Pri nas pa še ni prišlo do te prelomnice. Včasih hoče zatajiti celo da je kakal, čeprav ga zavohamo. Ga vprašamo: "si kakal", pa odgovori "nisi".
zadnjič sem mu kupila take lepe spodnjice in je bil navdušen, jih oblečemo, obljubi da bo povedal, če bo šel lulat, ampak je prišel samo povedat da "so mokje hjace" (mokre hlače). Bova spet poskusila decembra, ko bo okoli praznikov več doma in se bomo res lahko temu posvetili tudi cel teden, pa stroj bo laufal sto na uro.
Muki, dobrodošla... Res si bila dolgo odklopljena, ampak bo že prišla v špil...
A koliko otrok nameravamo imeti: mož si želi tri, jaz tudi, ampak vsako nosečnost me je bolj strah, kaj gre lahko narobe... In prav ta strah mi ne pusti, da bi z veseljm razmišljala o tretji nosečnosti. V prvi nosečnosti me ni bilo čisto nič strah, zdaj drugo sem že malo drugače doživljala... Vam povem, ko sem ležala en teden prej v porodnišnici gor na oddelku, sem videla in slišala kar nekaj žalostnih zgodb in mi je prav hudo, kaj vse ženske morajo (in lahko) prenesejo!
Ta teden je moja prijateljica izgubila otročka v petem mesecu...Rada bi jo obiskala (seveda sama, brez tamalga), pa mislim, da bi bilo kar malo preveč boleče zanjo, saj sem verjetno zanjo takoj asociacija na malo štručko, ki jo jaz imam doma, ona pa ne. Kaj mislite?
A je potem mtina zaenkrat najmlajša?
Gaya, bravo za kile... JSt bi tudi..., pa nisem še tako daleč, da bi stare kavbojke spravila gor... žametke že, kavbojke pa ne...
Altati, pridno se fotrate, ni kaj... Le tako naprej!
Darila: pri nas nosi božiček, miklavž prinese samo sadje in sladkarije. starejši bo verjetno dobil tisto delavnico ki jo reklamirajo pri Mercatorju (delovno orodje, miza, čelada), pa občinski dedek mraz mu bo prinesel otroški računalnik... za tamalga se še nisem odločila...
Ko sem bila na prvi porodniški, sem bila zelo pridna z darili: izdelala sem ročne voščilnice, tiste ki ste gledale moj album, se mogoče spomnite slikice tamalga z božično kapico, tako in še eno sem uporabila, sem jo izrezala, da je bila znotraj vezene zvezde repatice na voščilnici... Naredila sem koledar s sinovimi slikami (za zimske mesece na snegu, za jesenske na kupu odpadlega listja, za poletne slika z morja....) ki so ga dobili stari starši... Za ostale sem pa takrat skuhala borovničev liker in napekla piškote v darilnih škatlah za piškote... Za letos me pa še ni nobena ideja tako presunila... ne vem če bom letos tako pridna
Evik, od srca hvala za cd. Upam, da se bom kdaj lahko kako oddolžila?
Teta Clody, čestitke za Gajo!
Maxica, jaz bi geslo, prosim!
Frrrr, mtina, res grozno, da jih kapljice tako vržejo. Bo res najbolje počakati še kak mesec!
Punce, k meni je očitno prišla teta s Krvavca.
V ponedeljek sem imela pregled pri G, me je pregledal, sicer vse ok, tisti dan ni bilo še nič, naslednji dan pa rjavo-rdeč izcedek, samo enkrat... Pa naslednji dan tudi samo kapljica na hlačkah... včeraj pa sveža kri...pa spet čisto malo... za en mini vložek čez cel dan... Bom videla kaj bo danes, ampak sem tako nesrečna - prvič je počakala vsaj pol leta, zdaj pa že kar? Pa očitno pri meni pali na december (prvič sem jo tudi decembra dobila)
a mislite da je to ta
ali je lahko posledica pregleda?
Pa še nekaj: častim vas z eno virtualno pijačo! Imam nov nov avto - kupili smo cliota (za drugi avto), da bo mami lahko svoja dva princa lepo peljala. Do sedaj sem imela petko, s tremi vrati, pa se kar nismo mogli sedaj spokat notri, pa pas na sprednjem zicu je bil prekratek da bi lupinico privezala... Sedaj pa uživamo!