Evo, da se malo javim, ker me ene matrone
že nekaj šikanirajo
.
Ja nič, mi smo torej na antibiotiku. Na srečo je bilo vnetje pravočasno ugotovljeno, pa je bila včerajšnja noč dobra. Nič joka, normalno spat...sem ji pa dala Calpol pred spanjem.
Danes je že normalna, nič jokca...je pa rekla, da 10 dni obvezno jemat Hiconcil.
Sem pa danes imela pester dan. Zjutraj ko sem privozila iz vrtca sem naš lepi novi avtek tak luštkano poškrampala po vratih in še malo naokrog, da me je skoraj kap. Lepo doma na dvorišču. Sem bila čisto neprespana, saj sem do enih bedela in ob 07.00 spet vstala, pa sem zgleda čisto nekoncentrirano in brez premišljevanja prezgodaj zavila
. Avto je kar fajn dobil ( sem že bila na zavarovalnici, bo treba menjat vrata in kljuko...). O moževi reakciji zaenkrat še nisem pripravljena govoriti.... bo potrebno ene petkrat prej k psihiatru
. Saj veste, moškim se to ne dogaja...oni samo srne koljejo po cestah
Ne, saj je že cool, samo prva reakcija pa mi je bila čisto neprijetna.
Pa da se malo pohvalim, no, danes so nam prišli zmontirat tendo, tak da imava del terase pokrit
. Imava zelo veliko teraso, v bistvu je ena, pa greš po dveh stopnicah na drugo...in je tatalno neuporabna, če nimaš nobene strehe, saj od vročine crkuješ. Marelo nama je pa veter vedno ven obračal
. Zdaj smo torej carji.
Je prišla v nedeljo moja ljuba sestrica in bo dva tedna doma
. Tak da zdaj se tudi njej malo več posvečam dopoldan in posledično ni časa za RR. Joj, tako sem vesela, da jo imamo doma, tak jo pogrešam, ko je ni
. Pa Neža jo tudi obožuje, prav tako Iva začenja kapiratai, da pa ta tudi k nam spada.
Kaj pa ve? O sestrah in bratih še nismo veliko rekli. Vem da imata Maxica in Altati sestre, pa Moci brata, ki ima poseben privilegij, da ga čaka zadnji kos kokosove torte
, pa Pikabu brata, ki se ženi
. Saj sem kar informirana, aneda? No, moja sestra je super, seveda se še vedno znava tudi pičiti...očitno z mano ti ni težko
.
Joj, pa naša trojka se tak hitro bliža, ne vem, če se je naj veselim ali naj bom žalostna, da čas tako hitro beži....
Zdaj pa razmišljam, da bi šla v korak z modo in zamenjala avatar
.
Se beremo punčke moje...NE POZABITE BIG MUKI VAS GLEDA
.