Dobro jutro. Veselo veliko noč vsem.
Jaz sem že od maše, sem morala že ob sedmih vstat, da sem si še lase oprala. Ta ura je nenormalna, no.
Pikabu, kako krasne slikice, res. Maks je pa sploh krasen, kakšen smejčko je na vseh slikah. Pa kako že on sedi. Se res vidi, da je skoraj en mesec razlike med Lanom in njim.
Mati Altati, sedaj boste pa še kraljična postali, kam to pelje?
Muki, prav zato se je pa treba zavedati vsakega trenutka in biti zanj hvaležen. Jaz sem se ravno zadnjič zamislila, da sploh ne uživam v tem trenutku, ampak vedno nekaj za nazaj obujam spomine, kva je bilo luštno, pa kako bo fajn, ko bo nekaj, ne vem, kaj. Namesto da bi uživala sedaj, ta trenutek.
Je pa res, jaz sem zadnjič tudi tuhtala, da bo Max zdaj zdaj tri leta star. Še enkrat toliko, pa bo že v šolo šel. Groza, kam to gre.
Piskot, ko berem, da sta uvajala špinačo, kdaj mu jo pa daš za jest, že zjutraj? Ker jaz sem sadje dajala nekako dopoldne, danes bom pa cvetačo, jo bom dala pa okrog 12h, morda malo kasneje, ko bomo tudi mi kosili.
Ne vem, a bi se morala držati približno iste ure, ko je sadje/zelenjavo?
Zdaj grem pa malo likat, mam ene tri stroje, pa vreme je tudi primerno za tako opravilo.
Lep praznični dan vsem.