zdej pa dalje:
altati+Jaša - čestitke za pol svečke!
beki+Tinkara - čestitke za pol svečke!
Maxica - tudi Jaša dobi flekece po bradi po rižolinu - ne vem, js ga hitro umijem, pa izginejo tako kot si ti napisala, v roku 10ih minut.
muki - js sm bla zdej 2x v Snoviku, sm drgač bolj na vaše Moravske navajena
mi je bilo pa kr všeč, pa tut osebje zelo prijazno... narava je pa tut lepa, pomoje je veliko pohodniških poti okrog
tabelca z merami - zobke sm že vpisala, tudi prvi korak bom (štorkljica, hvala tudi za to idejo)... kr z idejami na plan, sm odprta
moci - nism te utegnila pogrešit, ker me skor ni na RR... a si ti mene med branjem kaj pogrešila
Jaša, Katarina in Tinkara - sami luštni otroci... valjda, če so pa naši
altati, tut Tia in Tara Petra sta pravi princeski
prstki na nogah - v soboto na morju jih je prvič vtaknil tut v usta... prej je le močil stopala pajackov
oblačenje - js Jašo oblečem nekako tako kot sebe... no, če imam js kratke rokave, ima on body na dolge rokave... na morju je imel le body na dolge rokave in hlačke s stopali + kapo... danes sm mu pa še vetrovko oblekla, ker sm jo tut js... no, js sm imela pod njo le kratke rokave, on pač body na dolge rokave...
mi imeli uspešen dan... že včeraj sva z možem ogromno naredila (malenkosti po hiši, ki so čakale na prosti čas), danes pa spet... okrog poldneva je Jaša spal v svoji sobi celo uro in pol (prvič!), midva sva pa delala... js sm pripravljala kosilo (goveje zrezke v omaki in krompir), pa tortico pacala (smo mau pohiteli za pol svečke, ker jutri in v sredo ne bom imela časa), perilo vmes obešala... mali pa kr spal... pol je pa mož pred hišo rihtal, js sm pa pomila po tleh (Jaša spet spal) in ko se je zbudil, sva šla na sprehod...
uvajanje GH - danes smo prvič poskusili krompir... okušanje je bilo ok, se je smejčkal zraven... ko naj bi pa požrl, ga je pa tolk dvignilo, da je še mlekec izpred dveh ur vrgel nazaj
nasveti? jutri mu ne bom žličke kazala, da se mu ne priskuti, potem bova pa spet poskusila... sem ga zmehčala z vilico... bi morala še malo svojega mleka dodat, da bi bilo bolj redko za prvič? help!