IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
muki, vprašanje zate: sm vidla na eni fotki enkrat, da imate posteljico Neže k vajini zakonski postelji pomaknjeno... razmišljam o odstranitvi ograjice, ker ponavadi med nočnimi podoji zaspim in potem sva z možem na majhnem koncu postelje, da nama mali ne pade dol ali pa da ga ne pomečkava... no, zdej pa vprašanje, ki se nanaša na obdobje pred Ivo: kako je Neža spala na potovanjih? in kako je ratalo zvečer, ko si jo uspavala, da se ni plazila po vajini postelji namesto spala? hvala za odgovor!
Hja, to je pa bolj tak... ko smo na dopustu, spi pa pri nama. Zdaj, ko je Iva in smo bili v KG, smo me tri spale na zakonski, ata pa na dodatni postelji
Dokler sva se dojili, mi je bilo tako res najlažje, ker sem jo potem, samo prevrnila nazaj v njeno posteljo med nočnimi podoji. Kasneje pa, ko se je ponoči zbudila, sem ji glavo tiščala k posteljici, da me je za lase prijemala. Zdaj kar fajn spi, se še pa vedno zgodi, da se ponoči zbudi, prosi za lase in jih parkrat omota okrog prsta in zaspi nazaj. Nekih silnih dirk po postelji ni bilo preveč, se je pa tudi zgodilo, da se je zdrenjala na sredino, takrat sem jaz držala rit v njeno posteljo, da smo meli več prostora

.