naše uvajanje gh: banana in jabolko je njami; korenček je bljak, korenček s krompirjem tudi; korenček s krompirjem in jabolko in banano pa je njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. pa to ne mors verjet, mui naredim kosilce, lepo spasiram kuhan krompir in korenček, pa je šlo bolj ven kot noter. sem mu hotla dat kasico iz hladilnika, pa mi kapne, da zna bit mogoče malo premrzla (haha). pa mu zmešam zraven malo one tople, pa je jedu. in poje par zlic kupljene, pa par moje. halo. tak je basal, da sem ga na silo ustavila. krokodilje solze. madonca, kake pumije mu mama deva. ne me prijavit nikamor, sploh pa na socjalno ne:)
sadje ocitno mara, zelenjavo bo potrebno nekaj pametnega pogruntat. ja, aidan se strinja, da se jo meša z banano:)
če dajete svojim sokove, a so to ti frutekovi? no, ti, tapoceni otroški (240 sit 200 mll)? jaz mu dam enih 150 vode in 20 soka. ker pri čaju ni žejen, pri vodi mu gre na bruhanje, tale špricer pa tanka, da ga ne ustaviš. pa ne vem, al res morajo biti ti sokeci, bio, naravni, (ze v flasi z tricetrt vode), ali velja kak drug tudi? saj ne zdaj iz hardija, ampak kak kulturni frukalov ali kaj podobnega?
same bedarije mi grejo dans po glavi, pa je boljse da neham.
samo to se vam povem, da sem se danes tehtala, in to pri veterinarju. sem bila s kolegico, pa dr ni bilo. pa ona zvaga svojga psa, pol sem pa se jaz sebe. bi blo boljs da se ne bi. pa saj se trudim da ne pojem vsega kar vidim. kaj bi sele bilo, ce se ne bi.:)
noč