Ne, saj nisem res huda...sem nalimala smajlija, ki se smeje zraven... ker se res smejem, kako kopirate čestitke...
V času ko me ni bilo, vas je kar nekaj praznovalo, zato čestitke: Maks, Zoja, Gaja in Zarja in današnji slavljenci Tian, Tristan in Lan in seveda njihovim mamicam tudi!
Praznovala je tudi Barby - vse najboljše!
Lan, ni lepo da si mamico tako v skrbi spravljal - ji nisi mogel prišepniti, da imaš šesto bolezen?
maxica, tudi Jure je imel šesto bolezen, mislim da ravno nekako v tej starosti, kot je Lan...saj zdaj ste že v redu, a ne?
Moci, lepo je prebrat, da ponoči ni bruhala...upam, da bo tudi kakala kmalu...pri nas frutek ali hipp sliva odpreta še v istem dnevu, pol se pa drekca ne rešimo kar tako tisti dan
Pikabu, te je maj vrgel, kaj? Zaljubljenost in te stvari
hotla sem napisat, da vas beki pozdravlja, pa se je prej sama javila...
luštne mate fotke...Arabela kako fajn sedite...
Beki, kakšni laski
Altati - uživači, vi dopustniki
Pa Muki vi ravno tako... Sej bi vam dala tudi jaz kako fotko gor, pa mamo nov fotkič in ga sploh še ne znam priključit na računalnik... moram najprej najti pravo luknjo
Sicer smo uživali, vreme krasno...sonček ves čas, ob plaži je malo pihljalo, ker je pač taka pozicija, bolj na odprtem... Bili smo s prijatelji, ki imata tudi dva otročka, tako da dolgčas nam ni bilo...
Če katero še zanima (muki, lepo da misliš na nas
), Jure je kar v redu po operaciji, danes je šel že v vrtec...zdaj je stokanje le še ko treniramo kožico na lulčku, pa še to je vsak dan bolje...
Lahko da sem še kaj spregledala...ne bit hude...25 strani je ful velik, sem bolj na hitro preletela...
Grem, čakata me sušilec in pralni stroj...četrta runda od včeraj...sem še posteljnino menjala, ko smo prišli...hudo, kolk je to enih cunj