cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

06.05.2007, 22:35

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

mukica nenamerno je blo toleuser posted image , frrr pravi da bi menjali možičke, k je moj zadnjič gledal slice z Zoo pa je šlo ful hitr pa je rekel, čigavo dete pa maš ti v naročju user posted image , pa sem rekla to nisem jazuser posted image

kr maži se zdej vn ja... čist namerno sva se citirale, da naju bi še muki prebrala in še svojega možička ponudila user posted image user posted image

clock-img

06.05.2007, 22:37

clock-img

gaya

pencil-img

1028

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mukica nenamerno je blo toleuser posted image , frrr pravi da bi menjali možičke, k je moj zadnjič gledal slice z Zoo pa je šlo ful hitr pa je rekel, čigavo dete pa maš ti v naročju user posted image , pa sem rekla to nisem jazuser posted image

kr maži se zdej vn ja... čist namerno sva se citirale, da naju bi še muki prebrala in še svojega možička ponudila user posted image user posted image

od muki možiček je pa tak miren deček, da bi pomoje ob dveh podivjanih rdečelaskah kar pobegnil user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

06.05.2007, 22:38

clock-img

gaya

pencil-img

1028

jst moram k mojmu na kavč, ker že nekaj godrnja, da sem odvisna od internetauser posted image , le kaj mu je, jst že nisem odvisna, ane user posted image

želim vam mirno noč

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

06.05.2007, 22:49

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

od muki možiček je pa tak miren deček, da bi pomoje ob dveh podivjanih rdečelaskah kar pobegnil user posted image

kaj pa veš... tut muki ni glih mirne sorte user posted image

clock-img

06.05.2007, 22:49

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ej, nič bat...če še od mene ni pobegnil, bi verjetno tudi vaju obvladal...... sicer pa saj veste...TIHA VODA.......dober ****č user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

06.05.2007, 22:50

clock-img

muki1

pencil-img

7193

No Frrrr je že potegnilo....

clock-img

06.05.2007, 22:58

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image tut moj bolj mirne sorte zgleda user posted image

clock-img

06.05.2007, 23:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

user posted image tut moj bolj mirne sorte zgleda user posted image

No, torej izkušnje user posted image .

clock-img

07.05.2007, 00:40

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

naš mali pa danes intenzivno sanja... že 2x sm ga šla dvignit iz postelje, ker sem mislila, da bo papcal... ob 20ih samo eno joško spraznil, pa tut čez dan bolj malo jedel... a je kr spal dalje in sem ga samo nazaj v posteljico dala user posted image  

clock-img

07.05.2007, 01:32

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

ma kje ste spet vse? user posted image men je dolgčasssss user posted image ne da se mi it spat, pa vem, da bo treba user posted image ko bi vsaj kaj bolj pametnega delala... sem pa že celo RR prekruzala, vse pofirbcala... grozna sm user posted image

clock-img

07.05.2007, 06:47

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

nanica, altati, viv a mamo v cetrtek cas za kavo?

Mamo, mamo!!!!

altati, kako bolniki?

Globoko grlo ostaja, a ni nič globje.

clock-img

07.05.2007, 06:49

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

sporočim.

moci: pogledala tvoje slikce iz zoo-ja. Ja saj vas je blo za cel živalski vrt. Skor več, kot živaliuser posted image user posted image . Men je tok srčkano vidit tok mamic z otročki na kupu. A tista simpatična rdečelaska si pa tiuser posted image ? Rdečelaske nimajo brez pomena rdeče lase - so zelo ognjeviteuser posted image !

Tolk zaenkrat.

ne ni bla Gaya kot je rekla moci, ampak frrrr, Gaye se nikjer ne vidi user posted image . Ej frrr clo moj mož naju je zamenjal k je na hitr gledal slikeuser posted image

gaya, morm it preverit... bom tvoje fotke svojemu pokazala... če tut on zameša, lahk kdaj kak mix naredimo user posted image user posted image user posted image

a pa si ti vidla mojga moža že kdajuser posted image , jaz sem se ga na začetku balauser posted image user posted image user posted image

jaz se ga še zdaj bojim, pa ga poznamuser posted image user posted image

clock-img

07.05.2007, 06:49

clock-img

altati

pencil-img

5724

muki - men je full všeč lokacija!

men tud, men tud!!!!

clock-img

07.05.2007, 06:52

clock-img

altati

pencil-img

5724

Ej, nič bat...če še od mene ni pobegnil, bi verjetno tudi vaju obvladal...... sicer pa saj veste...TIHA VODA.......dober ****č user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

muki, a ti veš, da imam slab mehur...prosim, premisli kj napišeš, da ne bom lužic puščala po svetuuser posted image

clock-img

07.05.2007, 07:36

clock-img

nanica

pencil-img

852

dobro jutro

po kresi se dan obesi

clock-img

07.05.2007, 08:03

clock-img

altati

pencil-img

5724

a danes še vse spite??????????????
zaspanke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

07.05.2007, 08:05

clock-img

gaya

pencil-img

1028

jutro

moje dete je prestavilo uro vstajanja, tko da že ne 14 dni vstajamo ob 8 user posted image user posted image . Sicer nisem nič bolj naspana kot prejuser posted image , ampak ura je pa mal bl kulturnauser posted image .

muki tebe ma tvoj mož rad, zato ti še ni pobegniluser posted image , dober ****č pa itak, poglej kako imata lepe otrokeuser posted image user posted image user posted image

frrrr hvala da si prlimala link od onega da ena išče menjavo za plavanje, ker sem se jaz zmenilka, zato ker je nama odpadlo k sva ble prjavljene, pa da greva vsaj mal rito namakat pod strokovnim vodstvomuser posted image

clock-img

07.05.2007, 08:06

clock-img

gaya

pencil-img

1028

IZVIRNO SPOROČILO: altati

a danes še vse spite??????????????
zaspanke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kje pa jst vohunim okol tebe user posted image

clock-img

07.05.2007, 08:11

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Punce vprašanje, a gre katera na koncert od Pink 05.07. v LJ

clock-img

07.05.2007, 08:20

clock-img

moci

pencil-img

5572

kaj pa je to - spanjeuser posted image
že 3. noč dežuram. mala se non stop dere. je spala do pol 1h, potem pa dreeeetje. in še malo spanja, pa spet... in tako celo noč. podočnjake sem si kar čez ramo vrgla. user posted image
pojma nimam, kaj ji je. kar naprej se dere. gledala sem za zobki, pa ne vidim ničuser posted image

clock-img

07.05.2007, 08:21

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki, a ti veš, da imam slab mehur...prosim, premisli kj napišeš, da ne bom lužic puščala po svetuuser posted image

MARKIRAŠ? user posted image

clock-img

07.05.2007, 08:21

clock-img

moci

pencil-img

5572

gaya, mamica81 je gledala moj album in v njem sta vidve z gajo sami na sliki. user posted image

clock-img

07.05.2007, 08:22

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Punce vprašanje, a gre katera na koncert od Pink 05.07. v LJ

Ne. Imam pa vsak dan doma koncert dveh balkanskih pevajk. Ej, ko mrkneta se skoraj zjokam in POSLUŠAM TIŠINO user posted image .

clock-img

07.05.2007, 08:24

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: moci

že 3. noč dežuram. mala se non stop dere. je spala do pol 1h, potem pa dreeeetje. in še malo spanja, pa spet... in tako celo noč. podočnjake sem si kar čez ramo vrgla. user posted image
pojma nimam, kaj ji je. kar naprej se dere. gledala sem za zobki, pa ne vidim ničuser posted image

Stara, zdrži. Saj verjetno bo minilo..... če ne prej, pri dveh letih sigurno ( pri Neži je user posted image ).
Ah, saj se bo umirilo.... saj se vedno. Mogoče te že nocoj čaka ena luštna noč.

clock-img

07.05.2007, 08:28

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Stara, zdrži. Saj verjetno bo minilo..... če ne prej, pri dveh letih sigurno ( pri Neži je user posted image ).
Ah, saj se bo umirilo.... saj se vedno. Mogoče te že nocoj čaka ena luštna noč.

izpod tvojih prstov v zojin spalni mehanizem... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem