pikapolona2 - WELCOME!
Brina je pač med večjimi... tut Jaša od altati, Val od Barby, Luka od vave, Katarina od Arabele so med večjimi otročki... ne vem zakaj tolk težijo ti pediatri glede teže v prvem letu... na koncu se vse izravna... eni potem nadoknadijo, drugi si začnejo pa zmišljevat in nočejo več jest pol stvari...
RD ima pa tvoja princeska na isti dan kot Matjaž od Evik
altati - sem prišla počekirat ali si se kaj javila... upam, da je Tia ok... pa pogrešamo te!
Lu - super za drnjohanje Tijana po utrujajoči igri... mi je ravno mami prejšnjič rekla, da bo kmalu kaj takega za pričakovat
no, še čakam
psaša, tut pri nas je danes bilo več po tleh kot v ustih... no, v ustih ni pristalo nič
zvečr mi je pa uspelo malce rižolina mu poturit, in sicer tako, da sem mu pihala za vrat ali v lase, on je pa papcal
učenje... sedaj imam psihične priprave na učenje... ne gre to kr takoj, sej bom
MAMICA81, ko smo imele največ debat o telesni teži tamaučkov, si bila še manj prisotna... naj ti povem, da sem imela kot dojenčica 8100g pri enem letu, pa se zdej ubadam s preveč kilogrami... pa sem že enkrat pislaa kako sem se redila v prvem letu... nekje vmes sem ene 3 mesece bolj stagnirala oz. se poredila mogoče za 200g. vprašanje: ali hoče mala non stop viseti na joški? če ne, potem je tvoje mleko čist dost kvalitetno in ga je dost, samo mala pač več porabi in se ne tolk redi kot prve mesece. to je moje mnenje... sem pa prvorodka in bi verjetno katera od mamic kaj več vedela povedat.
mis - ubožica Tina, spet bronhitis
... nazaj na morje, pa bo bolje
hihi, bi potrebovala inštrukcije kakanja ja
tolk sm bla pametna prvih 6 mesecev, ko smo po 8-10 plenic dnevno porabili, zdej pa skor ne rabimo previjat
od četrtka spet nč
štorkljica, super za 2. zobek in prijetno potepanje po Avstrij ... zdej nas pa nehaj zanemarjat!
od marca že tu... prej sm pa 2x test delala
gaya, no ste le še med živimi... nehaj nas tolk zanemarjat!
nanica, o tej plastični zadevci smo že med nosečnostjo govorile... še nism spremenila mnenja... se ne bi šla tega
drgač pa evo me
sm tk dolgo pisala post, da mi je že napisalo Sorry...
Jaša je pa začel načrtno metat stvari na tla... mu dam v roke grizalo, ga vrže na tla in gleda za njim, pa cmevka...
pa sm rekla, da mu ne bom pobirala, pa vseeno parkrat poberem... jutri ne bom!