IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
nanica sej jst bi tud jadrala...pa nima tolk dinarjev...pa še moj se upira k sto
jaz ga pa razumem 100%.
Kot sem že rekla, midva z

vsako leto dobiva vsaj 2 ponudbi za jadranje (po poslovnih kolegih ponavadi in družinskih prijateljih), pa se upiram z svemi štirimi....meni sploh ni za jadranje, res ne......biti 3, 4 dni, ali teden, dva na enem tako malem prostoru, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! pa klastrofobijo imam, pa pomožnosti še morsko bolezen dobim...............neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! lahko rčeete, da sem čudna, ampak jaz NE BI!!!!!
Sploh pa se mi zdi da te ponudbe raznoraznih kolegov in njihovih družin vodijo samo v poslabšanje odnosov, ker se mi zdi da skupno bivanje na tako malem prostoru slej ko prej pripelje do konfliktov. Saj v kolikor so sami odrasli še ne, česo pa otroci, pa definitivno.
Eni družinski kolegi, ki imajo hči istih let kot je naša Tara, so naju 4 leta zapored prosili, če gremo z njimi. Vedno smo se nekako izognili in so vzeli druge kolege (vsako leto druge!). in vsako leto so končali 14 dnevno jadranje skregani....(zaradi otrok, seveda).
Mi smo edino razmišljali, če bi šli sami, za cca 3 dni, mogoče čez leto ali dve......no, bomo videli....