pri nas je ponoči fejst deževalo, zdaj pa je zgleda da nehalo...
danes je bil mali deževno razpoložen, sva se malo prej iz pojstle zbasala. saj nisva spala, se je pa kr valjal sem in tja, prav lušno je bilo...
zdajle sem se nasmejala. v dnevni imam eno kišto z igračami. pa puzle, da je tam na tleh. navadno mu obrnem škatlo, da si sam ven jemlje...danes sem mu pa samo par igrač dala....pa čujem sem aaaaaagh, aaar, aaaaaaaaaaaaaaaam, tako napenjanje. grem pogledat, pa visi na škatli, da bi si jo sam obrnil! pol me pa tak proseče pogleda. no, zdaj ima spet vse igrače sred dnevne...
pri nas je ful soparno. sem prišla izpod tuša, pa se kar ne morem posušit:)
še še 4x grem spat, pol pa gremo na morje!!!! jeeeeee!
altati, ni bilo naslova. saj sem napisala: raje sproti popizdim, kot pol enkrat z motorko!
boga tia. jo bo izučilo. jaz sem enkrat samkrat pucala britvico tak, da sem s prstoim potegnila po njej. še zdaj me zmrazi, brrrr.
kuhala bom verjetno testenine s tunino omako. simpl in hitro. in dobro. mali pa dobi, hm, zelenjavo? sem kupila zadnjic za probo, bebivita zelenjavne kašice. da nesem na morje, če ne bo glih šlo kuhanje v hotelski sobi. pa mu dam eno za probo. ja,pač. se mu pa vidi, da je še mlad in nor...hihih, ne mu povedat...sem mu potem dala skutko, pa kr pol zlice onih bučk zraven. tist je bilo pa dobro.
zdaj mu bom počasi dajala še druge stvari. včeraj malo navadnega jogurta. je bilo dobro, in nima reakcije. zadnjič skuto, in tudi ni imel. danes dobi malo marelic. bog ve, kaj je zdaj to na njegovem obrazu. mogoče res le čiščenje kože, pa sovpadajo mozoljčki z hrano. lahko pa da so od vročine, kr tako ali od hrane... bom prosila pediatra še za napotnico za alergologa, pa da vidimo...eni tudi pravijo, da imajo otroci pikice samo en čas, ko dobijo novo hrano in to ne pomeni alergijo...no, bomo šli počasi. ker zdaj bo pa star 8 mesecev, pa je od sadja samo na bananah, jabolkih in hruškah..ker pri vsem ostalem najdem kako pikco, ki se mi zdi da je prej ni bilo...če bom tako komplicirala naprej, res ne bo ok...
no, zdaj pa gremo na teren...