writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

12.06.2007, 20:47

clock-img

moci

pencil-img

5572

o piškot, zdaj sva pa v soroduuser posted image a boš lazanjouser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 20:48

clock-img

moci

pencil-img

5572

a je potem tak danuser posted image me zanima, kdaj bomo vstali, glede na to, da po novem itak ob 5h, pa zaspi malo pred 9. a potem ob 3huser posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 20:53

clock-img

piskot

pencil-img

2846

moci ja, hvala za ponudbo, glih ni nic pametnega v hladilniku user posted image .

tudi mene skrbi kaj bo zjutraj. mi smo bili te dni okol 6h pokonci. a nisem rekla, da bom sla spat ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

12.06.2007, 20:53

clock-img

Anonimen

Lepo spite...grem pod tuš in v Pančevo...user posted image

LP

clock-img

12.06.2007, 20:54

clock-img

nanica

pencil-img

852

za mano je že prvo hranjenje, se je že zbudil in nazaj zaspal
jaz pa že sendvič bašem

po kresi se dan obesi

clock-img

12.06.2007, 20:55

clock-img

piskot

pencil-img

2846

aja pa ob 4h zjutraj, ko se je n-tic dojil, sem ugotovila, da ga ni ob meni. zacnem slatat po postelji in frajer v temi sedi na sredi postelje, med nama in se cudi sam sebi, kako je fajn odkar zna sedet user posted image

clock-img

12.06.2007, 20:56

clock-img

nanica

pencil-img

852

sama mačja družbauser posted image še sreča, da imam rada mačke

ko sem moža spraševala, kaj mi privošči zvečer, ko bom sama doma, ali napolitanke ali ljubimca, je rekel: ljubicouser posted image

po kresi se dan obesi

clock-img

12.06.2007, 20:56

clock-img

piskot

pencil-img

2846

sem pa tud smotana. pregled kolkov je bil koncno okej user posted image user posted image user posted image

jutri ga zacnem na noge postavljat user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 20:58

clock-img

altati

pencil-img

5724

user posted image user posted image user posted image  Piskot oz. Martinovi kolki!
Zdaj pa bejž spat, da ne boš sitna zjutraj!

clock-img

12.06.2007, 20:59

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

moci, sej pol bo verjetno zdej nadomestila dnevno spanje... tut guncanja afen se je verjetno mogla utrudit user posted image
upam, da bo 2. operacija dokončna in bo tvoj dragi videl kot sokol

piskot, vam pa fino ratuje uspavanje user posted image tole je men tut všeč, da kr na blazini zaspi user posted image

beki, kako bi te šele gledali, če bi bila res mlada mamica user posted image pa ne mislim s tem, da si stara, ampak otroka bi lahk pa že prej imela in verjetno ne bi bilo nič narobe... no, na faksu verjetno ne bi zaključevala v tem primeru

Arabela, med večernim dojenjem sem se nate spomnila... prejšnjič si omenila, da se ti odklopi in obrne stran... a ni to nekaj lepega user posted image prvič in drugič mi je blo še mau hudo, pol je pa zmagoslavje nad uspehom zmagalo user posted image

vprašanja:
- šopingi v Avstriji... ugotovila, da mož nima nobenih kratkih hlač, primanjkuje mu dolgih hlač in majic na dolge rokave... v Slo ne dobi kaj zase, ker je veeeelik in suuh... v C&A imajo pa prav XXXL številko - podaljšani kroji za take moške... in bi mogoče v soboto skočili v nabavo... me zanima kako so ob sobotah odprte v trgovine v Celovcu... altati, viv??
- oves
oz. ovseni kosmiči... kako se to kuha?... koliko časa in na kakšen način??... na pakungi je samo recept za pripravo zrezkov in piškotov iz njih... js bi pa naredila tak saden musli

zdej bom pa bla pridna in res pogledala kaj sploh nameravam delat za diplomo user posted image

clock-img

12.06.2007, 21:02

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Pri nas pa štala...Iva noče spati....zdaj sedi na kavču z atekom, ki jo trenira: Povej ati...Iva pa A..B user posted image . Eno uro sem jo probala uspavat, pa ni šlo, zdaj se mi pa res več ne da.
Prej smo postavili šotor, je bila Neža čisto preč od sreče, zdaj sem ji obljubila, da bomo v petek prespali v njem...da naredimo malo generalke pred dopustom...ki bo šele čez en mesec user posted image .
Drugi dan zeljove diete je minil...jutri day 3. Upam, da se mi od zelja ne zmeša.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

12.06.2007, 21:03

clock-img

piskot

pencil-img

2846

frrr v centru do 17h, v sudparku do 19h.

ovsene kosmice prevrem v rizevem mleku, zmiksam s palicnim in dodam sadje.

clock-img

12.06.2007, 21:04

clock-img

muki1

pencil-img

7193

No, Frrrr, pa bodi pridna...šč šč.

clock-img

12.06.2007, 21:04

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ko sem moža spraševala, kaj mi privošči zvečer, ko bom sama doma, ali napolitanke ali ljubimca, je rekel: ljubicouser posted image

men je pa ne pusti user posted image user posted image je rekel, da lahk mam lubico, če jo bom delila user posted image
sva lani ugotovila, da zdej sva pa poročena... prej sva se nazivala z lubček in lubica, zdej sva pa mož in žena in lahk uradno imava še lubice in lubčeke user posted image ampak imava že en z drugim preveč dela tako, da ne ostane kaj energije za "priboljške" user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 21:05

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sem pa tud smotana. pregled kolkov je bil koncno okej user posted image user posted image user posted image

jutri ga zacnem na noge postavljat user posted image user posted image user posted image

predlagam hojico za začetek user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2007, 21:06

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

aja, piskot, pa bravo za 1A kolke Martina user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.06.2007, 21:06

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Kontracepcija je pri nas bolj tak tak...tiča vun user posted image

clock-img

12.06.2007, 21:07

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

frrr v centru do 17h, v sudparku do 19h.

ovsene kosmice prevrem v rizevem mleku, zmiksam s palicnim in dodam sadje.

hvala na kvadrat!

clock-img

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

men je pa ne pusti user posted image user posted image je rekel, da lahk mam lubico, če jo bom delila user posted image
sva lani ugotovila, da zdej sva pa poročena... prej sva se nazivala z lubček in lubica, zdej sva pa mož in žena in lahk uradno imava še lubice in lubčeke user posted image ampak imava že en z drugim preveč dela tako, da ne ostane kaj energije za "priboljške" user posted image user posted image user posted image

Kolikor poznam svojega moža fantazije user posted image  bi mi komot privoščil ljubico. Samo po njegovem izboru...zakaj že?

clock-img

clock-img

borovnicka

pencil-img

386

piškot - a še ne spiš?

nagajivčka TT

clock-img

12.06.2007, 21:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

predlagam hojico za začetek user posted image user posted image user posted image

user posted image  za Frrr
user posted image  za Martina

clock-img

12.06.2007, 21:09

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

No, Frrrr, pa bodi pridna...šč šč.

se že pokam z RR user posted image upam, da ne pride kak tič vuni okrog user posted image eh, neu ga, ker je šel na biljard user posted image

clock-img

12.06.2007, 21:09

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

- oves oz. ovseni kosmiči... kako se to kuha?... koliko časa in na kakšen način??... na pakungi je samo recept za pripravo zrezkov in piškotov iz njih... js bi pa naredila tak saden musli

Žlica ovsenih kosmičev, jabolko ali hruška in pet suhih sliv ali marelic, dam kuhat, zavre, vre pet minut in nato zmiksam. To ima Lan zelo rad. Zadnje čase dam tudi kakšen bebi piškot noter.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

12.06.2007, 21:10

clock-img

borovnicka

pencil-img

386

Čakam da me user posted image  pokliče nazaj. Sva začela govort pa je mogu na stolp splezatuser posted image .. Malčka pa že spita. Mislim.user posted image Slišim jih ne.

nagajivčka TT

clock-img

12.06.2007, 21:10

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Piskot, super za kolke.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem