writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

13.06.2007, 17:26

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci -  brez zamere, ampak Zoje jaz ne vzamem za 'tamlado', naj ti bo jasno, okuser posted image user posted image user posted image user posted image .....moj sinko je mil in nežen....

maminih sinkov in mevž itak noče user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
bomo drugje iskali primerno nevesto, bolj 'fensi' user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 13.6.2007 17:28:02 >

clock-img

13.06.2007, 17:28

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Tako kot sem predvidevala včeraj .... ko sem šla spat ob 2h zjutraj pa se je mala zbudila....  ko sem jo mirila mislilm da sem pred njo zaspala, ker sem se ob 6ih zbudila na njeni postelji..user posted image ... potem pa je šla v zizilandijo za eno celo uro....user posted image  ni pa ni hotela spustiti.. ko pa je se je pa obrnila na trebuh in tako sredi moje postelje spala še nadaljno uro.user posted image ... ma je mala faca..user posted image

Šli sva v mesto, naju je dobil dež, pa sva lepo prevedrili pri kebabsiju, kjer si je mama privoščila en kebab, mala pa skutico... potem pa sem jo peljala k babici, da je mami lahko posesala doma (ker mi se bojimmmmooo sesalca user posted image ).. je pa mala spala v mestu cca. urco, sedaj pa nič ne kaže da bi spala... babica je že čisto zmatrana...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

13.06.2007, 17:30

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

ČEstitke za 8mesecev

MARTIN in PIŠKOT

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

13.06.2007, 17:32

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

moja frizura user posted image

jaša na triciklu user posted image
user posted image
user posted image

takole spi
user posted image

in spuščajček
user posted image

clock-img

13.06.2007, 17:34

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

moci -  brez zamere, ampak Zoje jaz ne vzamem za 'tamlado', naj ti bo jasno, okuser posted image user posted image user posted image user posted image .....moj sinko je mil in nežen....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
bomo drugje iskali primerno nevesto, bolj 'fensi' user posted image user posted image user posted image user posted image

sam altati a nisi rekla da boš zajuser posted image  tašča......glb

clock-img

13.06.2007, 17:35

clock-img

altati

pencil-img

5724

frrrrr -  lepa mamiuser posted image , lepa frizurauser posted image ,lepi Jašauser posted image , lepi tricikeluser posted image in grdi spuščajčekuser posted image

clock-img

13.06.2007, 17:35

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

Arabela... men je pa ravno nekdo ukradel dan... dopoldne bil mož doma, mali spal le pol ure... zdej je pa zaspal ob 1ih, sm se mu ob 2. uri pridružila in sva se 15 do petih zbudila user posted image pa je skoraj konec dneva user posted image

clock-img

13.06.2007, 17:36

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sam altati a nisi rekla da boš zajuser posted image  tašča......glb

fulllll zajuser posted image  tašča bom, ampak toliko, da bi še 'tamlade' mogla tepst, ker bi mi sina pretepale, pa ne mislim bit, nouser posted image user posted image user posted image user posted image

(moci - hecam se, saj veš,a neuser posted image )

clock-img

13.06.2007, 17:37

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

altati user posted image hvala hvala

pikapolona - sej kot zajebana tašča, bo našla fensi nevesto, ki še niti naročena ni user posted image a ne, altati? user posted image  

clock-img

13.06.2007, 17:37

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

Frrr čedni ste....a nisi na prejšnjih slikah imela rjave pa daljše...si korenito spremembo naredila...user posted image user posted image user posted image

Brina sprašuje če bi jaša njo en krog zapelju v njegovem fensi kolesu...mislim sam ste pa hitri...zdejle ktricikl...pr petih kolo...pol pr ene 12 vespa pol pa kr hitr en orng motor

clock-img

13.06.2007, 17:38

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

user posted image

Za VAVO in LUKCA...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

13.06.2007, 17:38

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pikapolona - sej kot zajebana tašča, bo našla fensi nevesto, ki še niti naročena ni user posted image a ne, altati? user posted image  

točno frrrrruser posted image , saj vem, da me ti razumeš, ker imaš Jašauser posted image user posted image user posted image
Midve sva na isti valovni.....user posted image

clock-img

13.06.2007, 17:39

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

točno frrrrruser posted image , saj vem, da me ti razumeš, ker imaš Jašauser posted image user posted image user posted image

ja vidve sta joškovisnikove mame....boge snahe..heheuser posted image

clock-img

13.06.2007, 17:40

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

frrr...pol pa avto pa tovornjak pa letalo...ufff...

clock-img

13.06.2007, 17:40

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Frrrr.... user posted image user posted image user posted image ... za luštno frizurco..

Tricikel pa imamo mi tudi ta nagledan....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

13.06.2007, 17:41

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Frrr čedni ste....a nisi na prejšnjih slikah imela rjave pa daljše...si korenito spremembo naredila...user posted image user posted image user posted image   niso ble tolk dolge, ker sm februarja veliko stran rezala... zdej je šlo samo enih 10 centi, mogoče več user posted image barva ista...se sama barvam, frizerji predragi user posted image user posted image

Brina sprašuje če bi jaša njo en krog zapelju v njegovem fensi kolesu...mislim sam ste pa hitri...zdejle ktricikl...pr petih kolo...pol pr ene 12 vespa pol pa kr hitr en orng motor
motorja neu! tut vespe ne! mali sicer joka, ampak se ne dava in se tut ne bova!
bi zapeljal Brino en krog, sam kje - na štangi, al v prtlažniku? user posted image

clock-img

13.06.2007, 17:42

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

štekava se valjda... če bom mela hčerko, ji bom kr povedla, da jo bo njen mož vozil v fensi hotele user posted image

clock-img

13.06.2007, 18:09

clock-img

nanica

pencil-img

852

martin in piškot, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal račk za v morje in mal tortic za pol, ko gre sonce za obzorje

altati, pa ja nauš hujš kt je tvoja taščauser posted image , btw: mi smo včeraj imeli dedija na obiskuuser posted image in sin se ga je bal, ker ga že toliko časa ni videluser posted image

po kresi se dan obesi

clock-img

13.06.2007, 18:11

clock-img

nanica

pencil-img

852

frrrr, lušna mamica, bravo jaša, dobro si izbral. pazi se pa tašče!

tricikel je tudi meni zelo vpeč, ga bomo šli mal testirat. kje si ga že kupila?

po kresi se dan obesi

clock-img

13.06.2007, 18:25

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

gledam čez okno.......pa tak lep prizor.......travica...na njej rumena dekica....na dekici Brina...ob njej moj user posted image ....in zraven črni muc ...Brina ga pa grabi in vriskauser posted image

clock-img

13.06.2007, 18:28

clock-img

Anonimen

Tudi jaz imam lep prizor...dva dedca (oba moja) spita...jaz ju pa čakam z večerjo, ker bi rada šla potem še z malim na sprehod...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 18:29

clock-img

Anonimen

Frrrr, ful luštna frizurca...in ti si to sama doma narediš...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 19:03

clock-img

altati

pencil-img

5724

štekava se valjda... če bom mela hčerko, ji bom kr povedla, da jo bo njen mož vozil v fensi hotele user posted image

točno takouser posted image
se bova takrat dogovarjali...tiše kar malo počakaj s hčerko, da bo primerna za Jašauser posted image user posted image
Obljubim, da bo hotel s  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2007, 19:06

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

frrrrr -  lepa mamiuser posted image , lepa frizurauser posted image ,lepi Jašauser posted image , lepi tricikeluser posted image in grdi spuščajčekuser posted image

Pod vse to se podpišem, hvala Altati, si mi prihranila pisanje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.06.2007, 19:13

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pod vse to se podpišem, hvala Altati, si mi prihranila pisanje.user posted image

Maxi, saj veš, da sem najbolj prijazno in ustrežljivo bitje na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem