cer.
sem samo na hitro preletela. smo pakirali, pa pakirali, pa poslusali tezenje od moza, pa pakirali, pa ugotovili da brisac nismo vzeli s seboj, pa pakirali, pa prali .... tole je res stresno. pol pa se k pomislim, ko pridemo domov pa vse prat, pa celo stanovanje bo za pospravit ker bo nina kraljevala ....
arhghshfdsofdhi
.
whatever. na muuurje gremo jutri.
za 9 dni, robe pa kot da bi se selili. smo se montano rentali, pa en srf smo morali dat kolegu na streho.
no sej jaz sem itak rekla, da mojega ne potrebujemo. pa je moz vztrajal.
altati hvala za kofi, ti sploh nisem rekla.
mis mi sploh nikoli nismo popoldan znali zaspati drugace kot da je en zraven. pa vsakic ko se predrami, na pol ure priblizno, mora biti tudi en zraven, sicer se toliko razhudi, da ga ne mores vec nazaj uspavat.
mamica mogoce bi poskusila zbrati svoje misli, jih pregledat in ugotovit, kje vse ti moz manjka. potem mu pa to povej. pa ne tako, da lajas nanj, ko verjetno vse znamo, ampak cisto clovesko, lepo pogovarjaj se. pri nas je zadnjic delovalo. ga drzi zdej ze 3 tedne.
saj ne vem, mogoce sem hotla se kaj napisat ... no imamo 5. zobek. se nam zgleda mudi nekam.
punce fajn se mejte, ne se kregat, brala pa itak ne bom tistih 100 strani ki jih boste vmes nakvackale.