12.01.2007, 17:18
8825
Gaya, zaenkrat ti odgovarjam, kaj več pa kasneje:
V Postojni greš domov četrti dan, če je s tabo in z otrokom vse ok, pod pogojem, da si rodil naravno. Če imaš CR, greš domov mislim da šesti dan. Navadna soba je za tri mamice. Dajo ti en paket vložkov (20) in 5 hlačk, ostalo si moraš prinesti s sabo ali pa ti nosi mož. Otročka imaš lahko pri sebi 24 ur na dan, čeprav ti nudijo možnost, da ti ga ob 23h odpeljejo in ob 5h pripeljejo nazaj. Mislim da večina mamic izkoristi to možnost. Te pa za to vprašajo že kmalu po porodu (no, vsaj mene so), pa se potem odločiš, kakor pač hočeš.
Mislim, da je to to, če jo pa še kaj zanima, naj pa kar vpraša.
Pa seveda ji želim čim manj boleč porod in lepo izkušnjo v porodnišnici, da o zdravem in lepem novorojenčku niti ne govorim.
Zdaj pa grem Lana podojit, smo bili cel dan odzunaj in je bil pravi spanko, priden sto na uro.
Pišem kaj več pozneje.

14:50
14:10, 52 cm/3260g
izkušene?
sva se odločila, da vidiva prej kako bo z Gaelom, ki sicer je (morda ga ne bi smela pohvaliti; upam, da se ne bo pokvaril
jaz samo hitro tipkam, se mi res ne da še lepo po slovensko pa velike začetnice. pa tud bolj fino je brat, če so kakšne narečne vmes.