writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

15.01.2007, 18:44

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Altati ta tvoja Tia pa je bla res odštekana user posted image user posted image , a ni ona tudi po trgovinah jokala? Mislim meni se to zdi smešno, da ko jo je una pogledala je ona padla v histerični jok, samo vem da tebi tedaj ni blo niti malo smešno.

clock-img

15.01.2007, 18:53

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Dojenje midve se dojive vsaki podoj na eni dojki, recimo 8h-desna, 11h-leva, 14h-desna, potem 17h flaška in 20h spet leva, potem 3.30-desna in 8h-leva...
Pa je res kul, samo moram paziti, da sta vedno dovolj polni. Naj povem, da dopolne vsak dan spijem pol litra brezalkoholne pive in potem mam mleka dovolj.
Clody mislim, da bo Ajda tudi bolj zadovoljna v posteljici, ker je ta vreča že res premajhna, bi ji mogla že skoraj luknje rezat za noge ven držat.

clock-img

15.01.2007, 18:54

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

MAMICA IN EVA ČESTITKE user posted image

clock-img

15.01.2007, 20:06

clock-img

altati

pencil-img

5724

amazona - ja naša Tia je tista, ki je tudi po trgovinah dobivala živčne izpade trme....ampak tisto je hitro minilo. Kar se pa tiče strahu pred drugimi, je pa trajalo do 4.leta. V vrtcu je imela 'posebno obravnavo', preden so stopili čez nova vrata (gledališče, trgovina, nova igralnica, kamorkoli), se je morala vzgojiteljica z njo usesti in pomeniti kaj bo za temi vrati in jo za roko ali v naročju noter peljati, drugače je bila totalna panika. Potem pa je minilo in zdaj je samozavestna 'za umret'. Včasih popolnoma preveč, pa nismo nič 'delali na tem'- tako da, take stvari pridejo in minejo. Je pa bil to morje res nepozabno. Ta moja črnolasa prijateljica se še zdaj smeji na ta račun in Tii razlaga kako 'ga je srala'. Tia pa se zdaj žal ne spomni ničuser posted image

clock-img

15.01.2007, 21:08

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

evo, bejbike dieta:

Dorucak:
jedan keks i jedan seks.
        Rucak: dva keksa i dva seksa.
        Vecera: tri seksa, bez keksa.

Savjet : ukoliko ova dijeta ne daje rezultate, pojacajte
veceru. user posted image

clock-img

15.01.2007, 21:10

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

aja, še to: ko sem prej bluzila o odločnosti pri pristopu k tamaučkom... če smo sami negotovi, se naši cukrčki pri nas ne počutijo varne in to je jim najpomembnejše - varnost... torej, bodite sproščene in sigurne v svoje ravnanje z njimi!

clock-img

16.01.2007, 08:12

clock-img

altati

pencil-img

5724

Prva, prva, bravo jazuser posted image user posted image !

clock-img

16.01.2007, 08:14

clock-img

altati

pencil-img

5724

Punce kaj dogaja? Nikjer nobene? Kje se skrivate?
Midva sva že vstala, se preoblekla, zdaj grva pa za kosilo pripravit, ker ko e sonček pokaže greva ven!!!!! Še prej si bova pa kavico skuhala!

clock-img

16.01.2007, 08:38

clock-img

moci

pencil-img

5572

dobro jutro, altati,

evo mene. sem umita. kok pašeee.user posted image user posted image
in danes šibamo v kranj. v merkator. ne zamerit, kavica danes odpade, ker imam s seboj mami, ki je na berglah (planinska turauser posted image ) in staro mamo. obe gresta v šoping. sej nisi jezna, ane? ko bom šla pa v cukrarno, te pa pokličem, okuser posted image

arabela, jaz si kar rečem, da se mora navadit. čeprav imam toook slabo vest in ne grem nikamor razen na faks. pri meni ne pride v poštev, da letos ne naredim. potem bo služba in res ne bo šlo.

tasha, jaz še ne dodajam goste hrane. dam ji malo za poskusit. pol žličke zelenjavne juhe, recimo.

zoja je bila včeraj taaaka cmera. noro. smo se šli zvečer peljat z avtom, da je bilo malo miru.
danes pa kot da imamo drugega dojenčkauser posted image  upam, da bo držalo... user posted image

clock-img

16.01.2007, 08:42

clock-img

moci

pencil-img

5572

dobro jutro, lu
si šla zamejat v h&m?

clock-img

16.01.2007, 08:45

clock-img

altati

pencil-img

5724

jutro mojceca! saj veš da nisem jezna, ampak ko boš šla pa v cukrarno, se pa obvezno slišiva in pade kavica, ok?
saj imaš gsm številko, a ne?
Ti kar lepo študiraj, večja kot bo user posted image , večje bodo njene potrebe in težje boš študirala zraven, verjemi! če bo pa še služba, bo pa še huje!

Lu, dobro jutro! kakšno imate vreme? jaz čakam sonček, upam da se ne motim...

clock-img

16.01.2007, 08:45

clock-img

Evik

pencil-img

417

čao

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

clock-img

16.01.2007, 08:48

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Čestitke za tri mesece:

user posted image Tashi in Gaelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

16.01.2007, 08:52

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Dobro jutro.

Midva z Maksom sva oba tukaj za računalnikom, oba zelo dobre volje. Ponoči se je lepo dojil, spal tudi. Jedla sva ob pol dveh (zaspal ob osmih) in zjutraj ob šestih. Zbudil se je še ob polnoči in ob petih, pa je dobil čaj in spal naprej. Zdaj ni še nič jedel, niti ne kaže zanimanja, jaz pa ne ponujam.

Zdaj se pa gpospodič nekaj bunijo, naj ga ne opravljam, tako da se greva preoblečt, pa verjetno jest in nazaj spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

16.01.2007, 08:53

clock-img

altati

pencil-img

5724

Evik hello, jutri se vidiva, a ne?
Pikabu, kje mi se skrivaš???? Pogrešamo te, a ne punce????

clock-img

16.01.2007, 09:02

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Saj sem tukaj, se pogajava z malim, kaj bova delala. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

16.01.2007, 09:04

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Jutro čveke!
Vstali že ob 7huser posted image user posted image  pa sem hotela še ful spatiuser posted image  Mala ga nekaj serje ponoči, po novem se hranimo 2x na noč.  Ej keri čaj pa to daješ pikabu, jaz sem ji enkrat dala otroški čaj, pa se je začela kremžiti in se vstran obračati. Daješ kamilico?
Danes pa mamo POSVETOVALNICO user posted image user posted image  komaj čakam da zvem koliko smo se zredili in zrasli. Sem jo provizorično zjutraj pri previjanju nekaj merila in ma okrog 65 cm. Velika punca! Vam zvečer javim mere. Mamo pa še slikanje kolkov, pa cepljenje user posted image user posted image  Spet bo operauser posted image

clock-img

16.01.2007, 09:05

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Tasha in Gael čestitke za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2007, 09:06

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Kje pa je Muki? Se mi zdi da se že dolgo ni javila. Se mi zdi, da so nekaj doma bolani, ali se motim?

clock-img

16.01.2007, 09:08

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Frrrr kaj moram pa kekse za seks zamenjati? user posted image user posted image

clock-img

16.01.2007, 09:28

clock-img

mtina

pencil-img

568

samo da se javim ....

greva na sonček ... upam, da ne bo alarma user posted image  

lp, tina

Sonce!!!

clock-img

16.01.2007, 09:29

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

Jutroooo, danes je mali spal od 21.15 pa vse do 7.10 zjutraj, zbudil se z nasmeškom na ustih ... sva se previla, naigrala podojila in zdaj ponovno spančka...
tu imam nekja novih slikic:
naš mali tromesečnik, ki se igra z njegovo ninico

user posted image
user posted image

in moja tazadnja umetnina:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

clock-img

16.01.2007, 09:40

clock-img

mis

pencil-img

2168

hoj punce!

čestitke tashi in gaelu! user posted image  za nočni spanec!

jaz sem pa še zmeraj čist fertik. vročine sicer nimam, me pa vse boli, predvsem grlo, bezgavke, mišice. pride danes moja mami, da bo mal pomagala, tašča pa kosilo prinese.

clock-img

16.01.2007, 09:45

clock-img

moci

pencil-img

5572

altati, seveda. v cukrarno ful rada hodim. na indijančke pa čajček s cimetom. mmmm

clock-img

16.01.2007, 09:47

clock-img

Anonimen

joj mene pa samo zanima kje zaboa najdete cajt da ste na rr...men ga tkooo primankuje...dobre ste ni kj...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem