IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
zato sprašujem striktno o strasti in privlačnosti????
Ti bom odgovoril striktno o strasti in privlacnosti.. brez primerjave..
Ce bi se moja zredila za 20 kg in vec.. mi ne glede na moje plemenito srce ne bi bila vec tko vsec in strast in privlacnost, bi me zelo verjetno minila.. To je pac dejstvo.. Ljubezen pac gor ali pa dol.. ampak strasti pa mo mojem vec ne bi bilo.. Trenutno vem, da sem taksen.. in brez veze tuki neki se delat boljsega.. ker to nisem..
Ampak da se zdrav clovek lahko zredi za toliko.. je razlog samo eden.. Ne mara se.. Poleni se.. Je brezbritzen do sebe.. do svojega zdravja, nima karakterja in posega po nezdravi in redilni ampak ukusni hrani.. In ze to so dovolj veliki razlogi da te mine strast in privlacnost.. ce pa pogledas se posledico.. debelost.. pa se toliko bolj..
Ali pa tipi s pivskim vampom.. in jih to sploh ne briga.. se vedno pijejo pivo in zrejo, da jim ni para... Tudi v tem primeru zenske po vsej verjetnosti mine starst in pozelenje..
In kolikor vem, se v nosecnosti zredis za cca 12-15 kg.. odvisno.. od tega jih v eni noci izgine 9-10.. torej ti jih ostane 2-5.. kar pa tudi slucajno ne vpliva na strast in privlacnost.. se posebno ce je to zaradi nosecnosti, ker v teh primerih pa smo tudi moski bolj tolerantni.. in nas to cisto noc ne moti.. oziroma to sploh ni omembe vredno za nas..
Tolk za luno pa le nismo, da bi mislili, da storklja prinese otroke..
Problem je drugje.. ti rodis.. ostane ti 5 kg.. in pol si nejevoljan zaradi teh 5 kg in utrujas po svetu s temi svojimi 5kg.. in to postane custven problem.. in ko je prisoten custveni problem, se teh 5kg jitr spremeni v 10.. in ker se ti ne da zvecer tect in telovadit se teh 10 spremeni v 15.. in pol najdes zadovoljstvo samo se v hrani.. in teh 15 postane 20.. in vedno bolj si tecna, zoprna.. tako sama sebi kot drugim.. in ja.. v tem primeru strast moskega do taksne zenske izpuhti.. Definitivno!