writing-img

RE: Ko nista oba za..

clock-img

12.10.2006, 08:38

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

no ce me tumpamo po nase, potem je to ok.. ce pa vi zacnete tumpat po nase, pa to sploh ni vec ok, ker ne znate tumpat po nase... tko kot me ne znamo tumpat po vase... torej mas prav, ko pravis, da tko mora bit in pika.. me se ne vdamo, vi se tud ne vdate... bomo se vedno vsak zase drzali in to je to..

jaz se pa ne dam!!!

te že bomo user posted image tako ali drugače user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 08:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

NEMOGOČ DOGODEK.

Rekla si NE in se MOGOČ... eeee  syntax error..

Kako bi pa to prevedli... NE torej mogoč.. in MOGOČ torej DA.. in skupaj.. MOGOČ DA DOGDEK.. torej DA DA DOGODEK..

clock-img

12.10.2006, 09:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

a ti neki povem....ne da mi se vise hehe...tko da, ja, prov mas...se absolutno strinjam...simpl k pimpl, a n?!

TJAZZZYYYY... evo.. še eno sva ukrotila.. matr.. sam še Taula pa Baguska.. prid pomagat!!

Zahi, a ti se neki povem...jst se se ne daaaaaammm...dons mam nov zagon, uceri pa sta mi ze vso energijo spila...samo to lahko pomeni, da se mogoce ne dam, da se v bistvu vdam, da je p=0.5, da se ne vdam in p=0.5, da se vdam...al pa mogoce kaksno drugacno razmerje verjetnosti vdaje...kdo bi vedel...rajs poglej v kodirni sistem, samo te moram opozorit, da ima vsaka zenska drugega...nevem, ce bos mojega sploh najdu...user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 09:22

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Tjaži, meni se več ne da trošiti energije na to. Zato ti tokrat res zadnjič nekaj napišem.

Jaz mam doma dobrega, seksi dedca. In pri njem dobim vse kar rabim. user posted image  Ne bom trdila, da je idealen, ker nihče ni, ampak meni ustreza in z njim sem srečna, zadovljna in zadovoljena. user posted image

Zaenkrat sem lahko pri njem izživela vse svoje spolne fantazije. In on z mano tudi. In tu bom raje trošila svojo energijo. user posted image user posted image

Če bi vedela, da bo moj avatar izzval tako povpraševanje ... bi ga že prej dala gor user posted image .

Tak da ljubi Tjaži, pozabi na to, da boš kdarkoli ali kakorkoli izživel svoje spolne fantazije z mano. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

12.10.2006, 09:31

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Zahi, a ti se neki povem...jst se se ne daaaaaammm...dons mam nov zagon, uceri pa sta mi ze vso energijo spila...samo to lahko pomeni, da se mogoce ne dam, da se v bistvu vdam, da je p=0.5, da se ne vdam in p=0.5, da se vdam...al pa mogoce kaksno drugacno razmerje verjetnosti vdaje...kdo bi vedel...rajs poglej v kodirni sistem, samo te moram opozorit, da ima vsaka zenska drugega...nevem, ce bos mojega sploh najdu...user posted image user posted image user posted image

ti si že podrejena sedaj user posted image prepozno se je ven vlečt.. ker se mogoče vdaš.. torej se vdaš (beri nazaj).. in to je to.. ostale sta samo še dve.. dan je še dolg.. user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

ne ne, jst sem rekla, da se se ne dam!! samo moska razlaga je lahko tuki drugacna...samo, ker sem jst cist simpl oseba, to pomeni tocno to, kar pise...tko da...dons bos se besno klofal po tipkovnici user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 09:36

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

ne ne, jst sem rekla, da se se ne dam!! samo moska razlaga je lahko tuki drugacna...samo, ker sem jst cist simpl oseba, to pomeni tocno to, kar pise...tko da...dons bos se besno klofal po tipkovnici user posted image user posted image

bom klofal ja.. hočem 4 zvezdice hahaha..

skratka.. važno je da se sedaj razumemo.. kodirni sistem je podrt user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 09:45

clock-img

Anonimen

user posted image ...in tu se je zacela tvoja teorija o kompliciranosti zensk rusiti...user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:02

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

user posted image ...in tu se je zacela tvoja teorija o kompliciranosti zensk rusiti...user posted image user posted image user posted image

kle smo se je komaj dotaknili.. kje je šele rušenje.. leta 4617.. ko bomo moški dojeli vse fore user posted image

ali pa bomo izumili novo vrsto.. Ženskus NonKomplikatus Sapiens.. vas pa preselili na en planet.. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:08

clock-img

Taula

pencil-img

6340

TJAZZZYYYY... evo.. še eno sva ukrotila.. matr.. sam še Taula pa Baguska.. prid pomagat!!

ti si že podrejena sedaj user posted image prepozno se je ven vlečt.. ker se mogoče vdaš.. torej se vdaš (beri nazaj).. in to je to.. ostale sta samo še dve.. dan je še dolg.. user posted image user posted image

A pa bosta zmogla dve ukrotiti? Se mi zdi da sva prevelik zalogaj....

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

12.10.2006, 10:09

clock-img

Anonimen

ce se samo en clenek v verigi zrahlja...ves kaj sledi...tko, da dvomim da se bo to zgodilo leta 4617...user posted image user posted image user posted image
sicer pa, vem, zakaj to mislis...ker moski bolj xakomplicirate stvari, kot pa v resnici dejansko so...mah sej ta tema sploh ni ves aktualna...kje za vraga tici baguskauser posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:10

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

A pa bosta zmogla dve ukrotiti? Se mi zdi da sva prevelik zalogaj....

teb bomo samo tale kol vzeli.. pa te prec podjarmili user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

teb bomo samo tale kol vzeli.. pa te prec podjarmili

In potem se zbudiš in sanj je konec.....user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:13

clock-img

Anonimen

aja tanikaa, a si ze dobila mojo posiljko?user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:14

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

ce se samo en clenek v verigi zrahlja...ves kaj sledi...tko, da dvomim da se bo to zgodilo leta 4617...user posted image user posted image user posted image
sicer pa, vem, zakaj to mislis...ker moski bolj xakomplicirate stvari, kot pa v resnici dejansko so...mah sej ta tema sploh ni ves aktualna...kje za vraga tici baguskauser posted image user posted image

skratka.. komplicirate.. zakaj je homoseksualnost vse bolj popularna med moškimi??? aa??? user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

skratka.. komplicirate.. zakaj je homoseksualnost vse bolj popularna med moškimi??? aa??? user posted image user posted image

Sem opazila ZAHI da je v tvojem besednjaku vse več besed tipa-gay, homoseksualec, homoseksualnost...malo si mi user posted image
Daj prečekiraj malo moje teme spodaj, mogoče se najde kaj zanimivega zateuser posted image

clock-img

12.10.2006, 10:17

clock-img

Taula

pencil-img

6340

skratka.. komplicirate.. zakaj je homoseksualnost vse bolj popularna med moškimi??? aa???

A boš začel igrati za nasprotno stran. Neverjetna izguba za nas ženske.user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:18

clock-img

Anonimen

ja, Zahi, pa ne, da bos zdej se gej postaluser posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:18

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

skratka.. komplicirate.. zakaj je homoseksualnost vse bolj popularna med moškimi??? aa???

A boš začel igrati za nasprotno stran. Neverjetna izguba za nas ženske.user posted image

se ti niti sanjat ne more user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:20

clock-img

Taula

pencil-img

6340

se ti niti sanjat ne more

Verjamem..sem čisto v šoku od te novice. Si ne bom opomogla, nikoli.user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:27

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

ja, Zahi, pa ne, da bos zdej se gej postaluser posted image user posted image

ah ne.. se zaenkrat še trudim user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

no fino, pol pa kr celo goro prirocnikov v roke, pa bo user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

ah ne.. se zaenkrat še trudim

Trudi se še...misli mu pa že tja uhajajo. Da vidi še od Nivess filmček, pa bo šel na drugo stran.user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:33

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

no fino, pol pa kr celo goro prirocnikov v roke, pa bo user posted image user posted image

smo se odločil, da vas bomo raje ukrotili.. je lažje.. user posted image

clock-img

12.10.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

tipicno za moske...vse po liniji najmanjsega uporauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem