IZVIRNO SPOROČILO: mika
Najlažje je dat denar, pač nekaj stroškov za otroka pokriješ in problem rešen. Vsakodnevna skrb matere za otroka, pa ni pomembna al kako? Resno sprašujem, se ne norčujem. takšnega življenja ne poznam, ker sem poročena. A kupite kdaj materi ali na kakšen drugi način zahvalite, zato ker lepo skrbi za vajinega otroka? Al to ni pomembno?
Joj mika dej če ne poznaš situacij raje ne s takimi!!! Moj je šel bivši kupiti rože za materinski dan. Po moje
bedastem nasvetu. Saj sem razmišljala v stilu, ona je mama tvojih otrok(mi2 takrat še nisva mela svojih otrok) pa da se bosta razumela, sej če vi2 nista za skup, zakaj bi se zdej naprej držala en za drugega, če sta lahko frenda, vsaj za voljo otroka, sta si pač dala možnost, da si ona najde nekoga, ki jo bo gledal

ti pa tut eno prov zmešano

.Do tu je bilo smešno.
Čeprav se je on izmikal, da je ne poznam, da bo mislila da jo hoče nazaj ipd...
In res, baba je mela že vse napokan da pride nazaj in vse kar ji je bilo v napoto sem bila jaz. K sreči je potem moj uvidel, po njeni izjavi,da bi ona imela pol bajte, da se ni spremenila ni niti za centimeter, ter da je postala še bolj materialistka, tako da je zaključil varinato z njo.
Pa še anonimni glede motorja. BEDARIJA. Kaj vse vam grem bivšim v nos. Če kupi kaj, ni prov, če ne kupi kaj tut ni prov. Kaj bi sploh rade?????????
Če bi malo bolje poznala moške, bi vedela, da
vedno kupijo nepotrebne stvari za izražanje ljubezni. To jim je v krvi, pa naj bodo sedanji ali bivši. Je pa
izredno lepo če kaj kupijo, in ne zagonijo v gostilni, ali pa se sploh ne spomnijo.
Podkupovanje? Ne bi rekla, lahko pa vzameš tudi tako.
Ampak ko boš naslednjič razmišljala o tem, se spomni onih otrok, za katere očka ne kupi ničesar.