cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: dr.Reš

clock-img

13.10.2006, 20:29

clock-img

Tadeja 1976

pencil-img

45

Ojla,a mi lahko katera napiše kako prideš v kontakt z njim.Če pa katera ve me pa zanima koliko stane pri njemu HSG in spermiogram.

clock-img

14.10.2006, 08:11

clock-img

Anonimen

www.neplodnost.com

tu najdeš vse, od telefonski, do opisov preiskav, vse, kar moraš vedet. pokliči, pa ti bo sestra vse povedala in razložila

clock-img

14.10.2006, 08:53

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Jaz sem zadnjič nekaj zabrklala in sem prišla v Ljubljano v petek ko dr. Reš sploh ne dela. Ravno pa je nekaj pripeljal v ordinacijo in me je vseeno sprejel in pregledal. Zame je najboljši dohtar kar sem jih kdaj spoznala.

clock-img

14.10.2006, 09:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz sem zadnjič nekaj zabrklala in sem prišla v Ljubljano v petek ko dr. Reš sploh ne dela. Ravno pa je nekaj pripeljal v ordinacijo in me je vseeno sprejel in pregledal. Zame je najboljši dohtar kar sem jih kdaj spoznala.

to je pa naš Reško, bravo Reškouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2006, 20:55

clock-img

majrim

pencil-img

3991

se vidi,da je predan svoji stroki...saj je non stop v miganju...vsaka čast muuser posted image

clock-img

16.11.2006, 12:12

clock-img

MissLady

pencil-img

314

majrim... kako je bilo potem s tabo? Si noseča?

Jaz sem naročena pri dr. Rešu 30. in sem full nestrpna in ne vem kaj naj sploh pričakujem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem