IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Ja pa dobro, a misliš, da je tako butast, da bi se iz skupnega meila šel "prešuštvovanje"?
Moj ex je bil tolk "butast", da je imel doma sredi sobe kovček z love letersi, nekaj njih pa kar v svojem predalu. Saj res ni pričakovati, da bo ena žena, ki nikoli ne brska po rečeh, ker ti 100% zaupa, šla kaj čekirat.
Meni pa to zihr ne bi bilo všeč. Kaj pa vem, pri nas se ne pogovarjamo na tak način s frendi. Niti moj niti jaz. Odvisno kakšna navada je pri vas. Jaz npr. rečem svojim otrokom srce moje. Pa šolskim otrokom rečem včasih, kaj je srce? Ampak frendom pa pač ne.
V bistvu če ne veš, kaj naj si misliš, preberi mail, kot da ga tebi piše en frend. Kako bi ga ti razumela? Jaz bi tak mail razumela, kot da sem temu tipu všeč. Saj ni važno, kaj potem hoče ali ne hoče. Jaz mislim da je dejstvo, da mu je ona všeč. Če pa tebi govori obratno, kolk je ona smotana, pa je meni to čudno. Če bi ti odkrito govoril, da mu je ženska všeč, najbrž sploh ne bi bilo problematično. Bi mu bila pač všeč, ampak ti najbrž bolj - povsem človeško. Če pa ti skriva....zakaj bi ti to skrival? Ma ne vem, no, razmislit moraš.