writing-img

RE: Z&T

clock-img

12.10.2006, 14:15

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Itak, bom mogla malo več na ta ****forum hodit....user posted image user posted image  

Samo ne računaj na Zahija in Tjažija...nobene koristi user posted image

Eh, to me je že mama naučila, da tisti pes ki laja ne grize in tisti ded, ki samo o ****čini govori, res samo govori....haska pa bolj malo....user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:15

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Itak, bom mogla malo več na ta ****forum hodit....user posted image user posted image  

vedno pripravljena.. ti pa sam tole rit nastavljaš.. pa nič od nje.. c c c..

clock-img

12.10.2006, 14:17

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

vedno pripravljena.. ti pa sam tole rit nastavljaš.. pa nič od nje.. c c c..

da dragi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

12.10.2006, 14:18

clock-img

Anonimen

Zdej pa Taula ze uziva.. Ejj.. Zahi.. se ti ne zdi, da ma nekam siroko.. verjetno se ona s to gorjaco zabava ob prostem casu.. user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:20

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Zdej pa Taula ze uziva.. Ejj.. Zahi.. se ti ne zdi, da ma nekam siroko.. verjetno se ona s to gorjaco zabava ob prostem casu..

Se igram ja..vendar z gorjačo mojega user posted image . Sej pravim da sem navajena na velike!!

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

12.10.2006, 14:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Zdej pa Taula ze uziva.. Ejj.. Zahi.. se ti ne zdi, da ma nekam siroko.. verjetno se ona s to gorjaco zabava ob prostem casu.. user posted image user posted image

S kom pa uživa? Kje pa? V vajinih glavah? Tam tak vse uživajo...user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Zdej pa Taula ze uziva.. Ejj.. Zahi.. se ti ne zdi, da ma nekam siroko.. verjetno se ona s to gorjaco zabava ob prostem casu..

Se igram ja..vendar z gorjačo mojega user posted image . Sej pravim da sem navajena na velike!!

Uhhh dobr je...sem se že ustrašla, da si šla riskirat..

clock-img

12.10.2006, 14:24

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Na tisti drobiž....ne hvala!user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Še ena, ki je skapirala user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

12.10.2006, 14:26

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

res ja.. neki ohlapno vse skup... prepozno smo ji vzeli tisto deblo.. zdej pa ma..

clock-img

12.10.2006, 14:29

clock-img

Anonimen

Lej lej.. tolk jo je zadel, da sploh ne ve kaj pise..

baguska in srecka se se zdaj niso opomogle..

Je misnla da ma njen gorjaco.. pa midva drobiz.. ma vse je pomesala..

Taula pocak, da k seb prides.. pol pa ponosno povej, kako je bilo.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 12.10.2006 14:30:11 >

clock-img

12.10.2006, 14:29

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

škoda, da ne boš nikol vidla tega drobiža.. pa sreča za tvojga user posted image

moja namreč ne prenaša naokol gorjače, da nadomesti "zasotanka" ali "primankljaja" user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:31

clock-img

Anonimen

res ja.. neki ohlapno vse skup... prepozno smo ji vzeli tisto deblo.. zdej pa ma..

Daj prosim vaju! Če bi jaz imela tisti drobižek, bi mi tudi bilo vse preveliko user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:32

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Taula pocak, da k seb prides.. pol pa ponosno povej, kako je bilo..

škoda, da ne boš nikol vidla tega drobiža.. pa sreča za tvojga

Eden pravi da naj povem kako je bilo, drugi da ne bo nič akcije.
Zmenita se.user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:32

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Lej lej.. tolk jo je zadel, da sploh ne ve kaj pise..

baguska in srecka se se zdaj niso opomogle..

Je misnla da ma njen gorjaco.. pa midva drobiz.. ma vse je pomesala..

Taula pocak, da k seb prides.. pol pa ponosno povej, kako je bilo.. user posted image user posted image

jah.. ene so čist paf.. druge pa užaljene, ker niso pršle na vrsto.. jebi ga punce.. s Tjažijem zbirava samo še najboljše..

clock-img

12.10.2006, 14:33

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Daj prosim vaju! Če bi jaz imela tisti drobižek, bi mi tudi bilo vse preveliko user posted image

Pol pa s Taniko govor.. baje ma večjega..

< Sporočilo je popravil Zahi -- 12.10.2006 14:35:47 >

clock-img

12.10.2006, 14:35

clock-img

Anonimen

Daj prosim vaju!

Si vidu Zahi... zdaj naju ze prosijo.. .

Ja.. nivess.. sej zdaj si ravno ti na vrsti.. kar hop na tole pripravico.. in malcek pocaki.. da Taulo iz nezavesti sprauva..

clock-img

12.10.2006, 14:35

clock-img

Taula

pencil-img

6340

moja namreč ne prenaša naokol gorjače, da nadomesti "zasotanka" ali "primankljaja"

Ne, tvojo ti zadovoljiš v kolikem času že? 20 minutah?user posted image  Kolikokrat na teden..oz. raje mesec? Sej če je reva navajena na NIČ pardon DROBIŽ , potem naj si ne dela skominov z gorjačo.user posted image

Jaz imam gorjačo zato, da me spominja na velike užitke, ki me čakajo ko pridem iz službe k user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:37

clock-img

Taula

pencil-img

6340

da Taulo iz nezavesti sprauva..

Bom padla v nezavest ja, vendar od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:38

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Si vidu Zahi... zdaj naju ze prosijo.. .

Ja.. nivess.. sej zdaj si ravno ti na vrsti.. kar hop na tole pripravico.. in malcek pocaki.. da Taulo iz nezavesti sprauva..

še dost bodo prosile.. sploh ko se srečka in baguska spustita iz nebes nazaj.. klele ležita zdaj.. pravta, da ne morta tut replyja napisat sem gor.. ampak da naj v njunem imenu napiše, da tok hudga sexa še ni blo..

clock-img

12.10.2006, 14:38

clock-img

Anonimen

moja namreč ne prenaša naokol gorjače, da nadomesti "zasotanka" ali "primankljaja"

Ne, tvojo ti zadovoljiš v kolikem času že? 20 minutah?user posted image  Kolikokrat na teden..oz. raje mesec? Sej če je reva navajena na NIČ pardon DROBIŽ , potem naj si ne dela skominov z gorjačo.user posted image

Jaz imam gorjačo zato, da me spominja na velike užitke, ki me čakajo ko pridem iz službe k user posted image

noo se je zbudila.. ampak ni se cist pr pravi.. kr blede.. pa blede...  Nic postiva jo tukaj nekaj casa.. pa greva kar na nivess.. drugace bo poplava tam pod njo.. user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:39

clock-img

Anonimen

Pol pa s Taniko govor.. baje ma večjega..

Ah Za(e)hica, to še vedno ne spremeni dejstva, da vama je zaradi premajhne konfekcijske številke, vse premalouser posted image

Lahko bi se reklo, da sta anoreksična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2006, 14:40

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

no teb je bolj malo pomoči.. gorjača je naredila svoje.. tudi Pehta ni hotela več Bedanca, ko je zajahala sosedovo Brezo..

tako, da.. veliko užitkov tebi z gorjačo user posted image

clock-img

clock-img

Taula

pencil-img

6340

noo se je zbudila.. ampak ni se cist pr pravi.. kr blede.. pa blede... Nic postiva jo tukaj nekaj casa.. pa greva kar na nivess.. drugace bo poplava tam pod njo..

Bledlo se mi je prej..ko sem mislila da imata kaj v hlačah.user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

ki me čakajo ko pridem iz službe k user posted image

Taula.. zber se.. pa ti ne hodiš k meni domov iz službe.. vsaj do zdaj nisi.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem