writing-img

RE: moški,iskreno o iskrenosti

clock-img

14.10.2006, 14:49

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
se strinjam, ne moreš nikakor vsega postaviti v isti koš....ker so seveda posledice različne. in glede na to kako odzvanja vest v tvoji glavi....

Superca, me veseli, da le lahko pridemo skupaj user posted image

najbolj pa se mi dopade tvoj zadnji stavek!user posted image

Se trudim vedno in v vsaki situaciji se spomniti le tega. Krije mnoge tajne v razumevanju in nerazumevanju user posted image

clock-img

15.10.2006, 08:25

clock-img

Anonimen

Mišek bravo za post s prejšnje strani user posted image

Pri varanju je pač odvisno, kaj postaviš v ospredje, sebe ali družino. Narcisoidne osebe postavijo sebe v center sveta in takrat ne moremo zagotovo trditi, da takšna oseba ne bo prevarala. Še posebej, če upoštevamo dejstvo, da so za vse krivi drugi. Kdor ima zavest o konceptu družine malo bolj razdelano bo te verjetno storil dosti težje ali pa tega sploh ne bo storil.

Da ne dolžim, v svojem življenju sem imel dve resni zvezi in samo z dvema ženskama sem bil spolno aktiven. Čeprav ne morem zagotovo reči kako se bo ta deficit pokazal čez kakšnih 5-10 let. Zaenkrat je pač kot je ;)

clock-img

15.10.2006, 08:36

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

No, lepo povedano o razlogih, ampak v bistvu je človek precej egocentrično bitje in tudi to je lahko razlog za nevaranje. Si kar si in delaš kar delaš in se gledaš vsak dan. Tako da je družina bolj slab izgovor za izogibanje varanju. Po mojem je cel kup ljudi ki še nimajo družine in ki ne varajo.

To je tako kot zamujanje, nekateri bi zamudili pa če imajo zmenek 5 minut stran in na voljo 24 ur časa za prihod.

clock-img

15.10.2006, 12:22

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jaz se strinjam z zahijem.. z vsem kar je napisal.... pol sem tud jzt naivnauser posted image user posted image user posted image tud prav user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

16.10.2006, 09:25

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

jaz se strinjam z zahijem.. z vsem kar je napisal.... pol sem tud jzt naivnauser posted image user posted image user posted image tud prav user posted image

user posted image user posted image

Aja.. dobro jutro everybody...

clock-img

16.10.2006, 09:31

clock-img

Anonimen

heej zahi, a se kr vstrajas na tej temi?user posted image  kaj, a se bomo dons spet dajal...hehe

clock-img

16.10.2006, 09:37

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

heej zahi, a se kr vstrajas na tej temi?user posted image  kaj, a se bomo dons spet dajal...hehe

lahko se dajate kukr hočete user posted image

jaz še zmeraj ne bom prevaral moje ljubice user posted image

clock-img

16.10.2006, 09:41

clock-img

Anonimen

pa sej te noben ne sili v to...

clock-img

16.10.2006, 09:43

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

pa sej te noben ne sili v to...

saj me niti ne more.. problem je bil v tem, da ste govorile, da se to pač zgodi.. in da na to ne moreš vplivat user posted image
na srečo (ali na žalost za nekatere) pa ni tako.. lahko se kontroliraš.. delaš stvari, katere hočeš.. in nič drugega..

clock-img

16.10.2006, 09:55

clock-img

Anonimen

ne bom se zdele vec spuscala v to, ker smo spet na zacetku...pa loh se 30 strani naklofamo...pa bomo spet na istem...user posted image user posted image  pa Zahi se zdej nisi dojel, kaj smo ti hotl povedatuser posted image  nvm

clock-img

16.10.2006, 10:06

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

ne bom se zdele vec spuscala v to, ker smo spet na zacetku...pa loh se 30 strani naklofamo...pa bomo spet na istem...user posted image user posted image  pa Zahi se zdej nisi dojel, kaj smo ti hotl povedatuser posted image  nvm

karkoli mi govorite je skregano z mojim razmišljanjem.. tako, da lahko pišete še 40 strani user posted image

nekateri še stojimo za tem.. mi je pa žal, da zgleda ne poznate nobenega takega.. oz. da vsaj nimate zaupanja v nobenega..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem