writing-img

RE: sexy slikice

clock-img

17.10.2006, 14:29

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Zahi je odvisnik, zato je prepričan, da je ženina rit njegova last. Pika.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

17.10.2006, 14:32

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Zahi je odvisnik, zato je prepričan, da je ženina rit njegova last. Pika.user posted image

to bo ja user posted image

nikjer tega reku.. reku samo, da so slike njene ritke samo zame user posted image user posted image

ni pa moja last.. sem pa odvisnik ja user posted image

clock-img

17.10.2006, 14:33

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

familija me razume in podpira pri moji odvisnosti..

user posted image user posted image user posted image  Bravo Zahi. Nas veseli da priznas svojo odvisnost.. Vendar se moras zavedati, da je njena rita izkljucno njena last, ti jo lahko le uporabljas, ce ti ona to dovoli..user posted image

no.. je rekla, da je pol moje.. pol pa njene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za uporabo se morava pa strinjat oba lastnika.. tako, da.. res je user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2006, 14:35

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Zahi, še dobro da se NIKOLI ne boš ločil user posted image  Si kar predstavljam delitev premoženja user posted image

clock-img

17.10.2006, 14:37

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Zahi, še dobro da se NIKOLI ne boš ločil user posted image  Si kar predstavljam delitev premoženja user posted image

hahaha.. mislim, da bi bila pol rita v moji lasti na boljšem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lastnica je nikoli nebi razvajala toliko kot jaz user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2006, 14:49

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

To ti pa verjamem. user posted image  Če si vsaj pol toliko obseden z ritjo svoje drage, kot je moj z mojo...potem ima ta ritka raj na zemlji. user posted image

clock-img

17.10.2006, 14:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

To ti pa verjamem. user posted image  Če si vsaj pol toliko obseden z ritjo svoje drage, kot je moj z mojo...potem ima ta ritka raj na zemlji. user posted image

O ja. To pa tud jaz verjamem. Ker ma tud moja
ritka raj na zemlji.user posted image user posted image user posted image  Tko da je tud jaz drugim ne dam... user posted image  Lahko jo gledajo, ampak samo na dalec... user posted image user posted image  Ji je prevec fino tuki kot je.

clock-img

17.10.2006, 20:57

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

no da zapeljam nazaj na temo... jaz sem se tudi, pred leti me je en prjatu slikal (samo slikal, da ne bo pomote), sam teh slik ni vec... pa sama sem se tut, kadar sem hotla loverja zrajcat user posted image

clock-img

18.10.2006, 07:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

familija me razume in podpira pri moji odvisnosti..

user posted image user posted image user posted image  Bravo Zahi. Nas veseli da priznas svojo odvisnost.. Vendar se moras zavedati, da je njena rita izkljucno njena last, ti jo lahko le uporabljas, ce ti ona to dovoli..user posted image

Tko ja.. baguska.. vsaj zavedat se je treba tega.. user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 09:23

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

no.. ne bomo se šli, kdo je bolj obseden... user posted image

sem pa precej visoko na lestvici .. user posted image .. kot si pa rekla.. raj na zemlji

clock-img

18.10.2006, 11:09

clock-img

Anonimen

madona Zahi, ce bodo tele fotke od tvoje drage tko blazno profi, pol bos mogu pa se en biznis furat...al pa lahko to uvedes kot dodatno storitev v okviru svojga obstojecga biznisauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 11:11

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

madona Zahi, ce bodo tele fotke od tvoje drage tko blazno profi, pol bos mogu pa se en biznis furat...al pa lahko to uvedes kot dodatno storitev v okviru svojga obstojecga biznisauser posted image user posted image user posted image

slike bodo na steni sedeža obstoječe firme.. tako, da se bo cena za obisk še povišala.. se bo pa v vsakem primeru splačalo...

clock-img

18.10.2006, 11:14

clock-img

Anonimen

men bos dal pa neki procentov za poslovno idejo, a neuser posted image

clock-img

18.10.2006, 11:19

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

men bos dal pa neki procentov za poslovno idejo, a neuser posted image

ti si že dobila testno vožnjo.. in to brezplačno.. tako, da.. rita bo pa od moje user posted image

od kje ti potem ideja še za dodatne procente? user posted image

lahko te pa vključim v poslovno dejavnost, če imaš kako sposobnost, ki bi se prodajala.. user posted image user posted image

predloge na dan user posted image

clock-img

18.10.2006, 11:23

clock-img

Anonimen

kukr vem, ta storitev - beri fotkanje - prej se ni bila vkljucena v tvoj biznis...idejo za to ti je dal pa...hmmmm...kdo ze??...zato...pare misko pare...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 11:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

lahko te pa vključim v poslovno dejavnost, če imaš kako sposobnost, ki bi se prodajala.. user posted image user posted image

ce bi rad imel tud moske stranke imam eno fino idejo...no, pa tud za zenske bi bla kr dobrauser posted image

clock-img

18.10.2006, 11:28

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

ce bi rad imel tud moske stranke imam eno fino idejo...no, pa tud za zenske bi bla kr dobrauser posted image

no.. za kako tako idejo se pa lahko zmenimo za procente.. torej.. ajmo ajmo..

clock-img

18.10.2006, 11:40

clock-img

Anonimen

ok...kaj pravs na delavnico trebusnih plesov...vodila bi seveda jst hheehe...na njih bi se zenske lahko naucile, kako na tak prefinjen in totalno eroticni nacin zapeljat svoje moske...poleg tega bi postale pa se bolj gibcne, pa se seksi ritke in busije bi dobile...za moske pa bi bilo to tko mal modificirano...npr. trebusni ples v skorajda evinem kostumu...slednje bi pa seveda vodila kaksna moja ucenka...user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2006, 12:36

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

ok...kaj pravs na delavnico trebusnih plesov...vodila bi seveda jst hheehe...na njih bi se zenske lahko naucile, kako na tak prefinjen in totalno eroticni nacin zapeljat svoje moske...poleg tega bi postale pa se bolj gibcne, pa se seksi ritke in busije bi dobile...za moske pa bi bilo to tko mal modificirano...npr. trebusni ples v skorajda evinem kostumu...slednje bi pa seveda vodila kaksna moja ucenka...user posted image user posted image user posted image

no.. ideja je že dobra.. plačana boš pa od efekta.. če pa pošlješ še kakšno v naš del delavnice.. bo pa ta procent še višji user posted image

clock-img

18.10.2006, 14:10

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Bom jih jazuser posted image  Samo...se da zmenit, da bodo brez evinega kostuma?

clock-img

18.10.2006, 14:15

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

Bom jih jazuser posted image  Samo...se da zmenit, da bodo brez evinega kostuma?

najprej učiteljice.. potem še študentke.. pogoji so pač takšni.. user posted image

clock-img

18.10.2006, 14:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

ok...kaj pravs na delavnico trebusnih plesov...vodila bi seveda jst hheehe...na njih bi se zenske lahko naucile, kako na tak prefinjen in totalno eroticni nacin zapeljat svoje moske...poleg tega bi postale pa se bolj gibcne, pa se seksi ritke in busije bi dobile...za moske pa bi bilo to tko mal modificirano...npr. trebusni ples v skorajda evinem kostumu...slednje bi pa seveda vodila kaksna moja ucenka...

Jaz bi jih tudi vodilauser posted image  Samo brez evinega kostima. Samo tole bo pa že velik biznis ratal..firma, pa delavnice...ti pa nečeš dati procente. Skopuhuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

18.10.2006, 14:35

clock-img

Anonimen

vaju morm najprej sprobat...in ce se izkaze, da obvladata...potem sploh ni panike...in si bomo tele procentke mal delile, okuser posted image

clock-img

18.10.2006, 14:36

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

vaju morm najprej sprobat...in ce se izkaze, da obvladata...potem sploh ni panike...in si bomo tele procentke mal delile, okuser posted image

Joj, koliko privatnih poslov se mi obetauser posted image  Sploh ne vem, kam bom z denarjem user posted image

clock-img

18.10.2006, 14:47

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Jaz bi jih tudi vodilauser posted image  Samo brez evinega kostima. Samo tole bo pa že velik biznis ratal..firma, pa delavnice...ti pa nečeš dati procente. Skopuhuser posted image

drage dame.. najprej treba kej firmi dat.. da firma lahko kej vrne.. tako, da.. veselo na delo.. evine kostume gor.. pa migat z ritam..

menagement je že pripravljen..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem