07.11.2006, 17:09
1258
Ivona, držim pesti. Te zelooo razumem.
Ooo, kako ste se razpisale odkar me ni bilo. In koliko novih nosečk. Tako sem vesela! Vsem čestitke in en velik
. Jaz sem v nedeljo zbolela (hujši prehlad, vročina...). Danes počasi prihajam k sebi. Tako sem klicala v g ambulanto, da se naročim na pregled, by the way, imam ga 15.11., tako da šele naslednjo sredo potrdim domači test, ali sem res noseča. In nato me sestra tako prestraši, da sem čisto nora - dejala je namreč, da je viroza lahko zelo nevarna. Zdaj do naslednje srede ne bom več spala in da ne govorim, da bom mojega lubija zvečer spravla ob živce, ker me tako skrbi. Kaj pravite ve, a imate kakšne izkušnje s tem? Saj nisem jemala nobenih tablet.
Pozdrav vsem, nosečkam želim zdravo nosečnost, tistim, ki pa še niste pa vsak čas +.

. Ni panike, smo pač probali, pa ni uspelo. Zdaj imamo tako veliko drugih stvari v planu.
.
želim lepo nosečnost, lahek porod, predvsem pa ogromno crkljanja z julijskimi sončki.
za srečno nosečnost.
, žal tega testa ne poznam, daj če imaš možnost naredi test še z clearblu
. Po izračunih kaže, da bom julijka. Aja Urla hvala za
. Pa še Mali mi je danes tako sitkan, je šel pred 1 uro že drugič spat danes.
čakamo na odgovor!! držim pesti!
ratalo v prvo, bila nekako prepričana da bo in sploh nisem študirala na to, da ne bi uspelo v prvem.
Hmmmm.... Vsekakor en velik