writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

07.06.2007, 22:46

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, dej no, tak blond pa spet nisemuser posted image user posted image user posted image .

A mal pa si, kaj? Prameni?user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 22:46

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz ne bom zdržala do 200-tke, ker me že malo zvija......... bomo raje jutri........ ko rumbe ne bo tu naokoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 22:47

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ja, Freycha, tukaj sem zanosila, ne centru za neplodnost na stoluuser posted image  in bom tukaj rodila. In sem placala okrog 1600 euruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 22:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Hm, Rumba, nisem sam mal, ampak sem cistouser posted image user posted image user posted image .
Freycha, kam te zvija, a te tvoj dragi kliceuser posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, jaz bi tudi bila za naskok na moža.... ne dvestotko mislim... jutri dopoldan.

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

A pol ne bo nč z maratonom, ste že utrujene, no sej ste se že veliko napisale... produktiven večer user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

07.06.2007, 22:49

clock-img

kapica

pencil-img

5103

a to pomeni da s ejutri zjutraj spet dobimouser posted image user posted image ?
Bom jaz kr zraven sebe imela pc, da lahko jutri , takoj ko icke odprem, prizgem in vidim kako ste kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

no... sej veš, kaj sem mislila, ne?user posted image

hudiča, a to je treba plačat??

joj, priznam, da do moje zanositve sploh nisem vedela, koliko je tega v RL. Ko pa sem zanosila in sem bila v bolnici, ker sem krvavela, so pa vsak dan hodile punce v dnevno hospitalizacijo, ker so jim pregledovali prevodnost jajcevodov..... pa smo se malo o tem pogovarjale...... pa tega je full....... res nisem vedela user posted image

clock-img

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Mislim, da bo naskok na 200 jutri zvečer!

Uživaj življenje...

clock-img

07.06.2007, 22:50

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Grem pod tuš, ker smrdim kot dihur. Mater me žre to švicanjeuser posted image . Pa še malo spodnji štuk porihtat...user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 7.6.2007 22:51:45 >

clock-img

07.06.2007, 22:51

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, jaz tud ne vem kaj to pomeni, vse so zmtrane, od.... cesa ze punceuser posted image user posted image ?

Freycha, jaz tudi nisem vedela, da je toliko tega, dokler mene samo ni doletelo. Ampak tak je to, dokler se tebe ne tice, se ne zanimas. Saj prav, kaj pa ces se z vsemi problemi sveta soocevat?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 22:51

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ne ne... jaz imam občutek, da je bil to zadnji seks pred porodom.......user posted image

moj dragi na drugem pc-ju nekaj bere in se reži ko počen.... celo ne spi zraven meneuser posted image

clock-img

07.06.2007, 22:52

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Grem pod tuš, ker smrdim kot dihur. Mater me žre to švicanjeuser posted image . Pa še malo spodnji štuk porihtat...user posted image

hahaha nekdo se že "pripravlja" na alternativouser posted image user posted image user posted image

go girl gouser posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 22:52

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne ne... jaz imam občutek, da je bil to zadnji seks pred porodom.......user posted image

moj dragi na drugem pc-ju nekaj bere in se reži ko počen.... celo ne spi zraven meneuser posted image

Ricardo?

clock-img

07.06.2007, 22:53

clock-img

kapica

pencil-img

5103

rumba, ti se kr pejd zrihtat, da bos pripravljenauser posted image user posted image .
Corfu, mislim da nam bo uspelo ze jutri zjutraj, ce bo jutro podobno danasnjemuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 22:53

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba, to bo touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 22:54

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ricardo?

nope...... bere forum, na katerem sva se midva spoznala in kjer so prve "iskrice" preskočile user posted image

clock-img

07.06.2007, 22:55

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Nič, drage moje, lepo noč vam želim, pa se beremo jutri dopoldan. Jaz bom prilezla tam enkrat do desete ure.
user posted image

clock-img

07.06.2007, 22:55

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha, a spoznala sta se preko foruma, interneta? zanimivouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 22:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kaj do takrat boš zlezla na svojega??user posted image user posted image  bogicauser posted image

lahko noč rumba in naj bo tvoj čimprej doma user posted image

clock-img

07.06.2007, 22:56

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Nocko Rumba, jaz verjetno tud ne bom pred desetouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 22:57

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jao freychauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 22:58

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, a spoznala sta se preko foruma, interneta? zanimivouser posted image .

yep... zelo na hitro... oba sva bila na enem motorističnem forumu in mi je zs-je začel pošiljati in sva si začela dopisovati in potem sva se dobila enkrat za na furo in je bila love at first sight in to se je dogajalo oktobra 2005, potem sva se vozila LJ- MB in obratno, koneca maja 2006 sem se preselila, eno leto po tem, ko sva se spoznala, pa sem bila že noseča user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 22:59

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Wwiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja saj, tak je treba, ne pa cakat v nedogleduser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 23:02

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Punce, a ste zaspaleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem