writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

11.06.2007, 21:43

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha, ce si jih tako na hitro pozrla, pa res ni cudno da ti je slabouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:43

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, kaj ko bi poskusla še kako marelico, pa lubenica bi bila tudi v redu?user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 21:44

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

menim, da je tale Ricardo od Kapice "šef", ker je vedno gor, ko je ona gor.... ali pa ima oboževalca user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, pri nas je bilo 68 parov. Verjemi mi, tudi enkrat nismo vadili dihanje, samo una teta je na hitro pokazala in to je bilo to......

clock-img

11.06.2007, 21:44

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tani, odvisno, kako dolgo bos v kopalniciuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:45

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sej sem vedela, da ste mi fovš za mojo prelestno postavo, ki vam jo dajem v vpogled vsakič, ko kaj sila pametnega napišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 21:45

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha, a mislis mojga moza, al katerega sefa? Madona, da se ne bom spet blamiralauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, ce bi boljse poslusala, bi sigurno vec vedelauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:46

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Rumba, me prav zanima kako si bomo delile poporodne izkušnje, takrat bomo natanko vedele kaj se da in kaj ne dobiti.. upam samo, da bo vsem čim lazje...
Vem ,da v Ameriki skor nobena baba ne rodi brez EA, in so čist paf k to morejo.. me, me pa smo skoraj vse primorane brez... naravno.. čeprav polovica porodnišnice LJ zagovarja EA, ker je otrok potem bolj spočit, jo le redkokatera srečnica dobi.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

11.06.2007, 21:46

clock-img

kapica

pencil-img

5103

freycha, ha? Kje kdo , kdaj ti je faus za tvojo postavouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:47

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Mi smo pred dobrimi štirimi leti dobili v materinski šoli samo graf, kako naj se diha in basta. Mogoče bi pa pomagalo, če bi ga vzela s sabo v porodno. Vroče je res bilo, pa bi me user posted image  pihal.user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 21:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, zanimivo a ne, da se kljub temu to tako malo uporablja. Ampak baje da je dete potem bolj utrujeno, zaspano in da z dojenjen ne rata takoj. Ne vem...

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:51

clock-img

kapica

pencil-img

5103

V cem je potem smisel materinske sole, ce vam tistega najpomembnejsega ne povejouser posted image .
Tukaj pri nas pa tako lepo vadimo dihanje in razlicne moznosti in pomirjanje, sproscanjeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:51

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

KApica, vsaka stvar ima svoj plus in minus.. mene to vćasih prav moti.. ko nekoga nekaj vprašaš- a je to v redu al ne- pa ti reče, ja in ne.. madona za nč se ne morejo odločit, kaj je dober in kaj ne.. to me kr znervira.. pol si pa ves zgubljen.. user posted image

clock-img

11.06.2007, 21:53

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Kapica jst bi tudi hodila v tako šolo, pri nas so samo predavali, pa enkrat smo dvakrat vadili dihanje.. user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy tako recejo, ker je re tako. More ti povedat obe moznosti, da ne bo kdo rekel, aha, tega pa nisem vedel. In se potem sam odlocis. Ceprav kar se tice EA, bi jo jaz ze imela,pa vzamem vse tezave ki pridejo v zakup. Ampak se vseeno ne bom odlocla zato.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Mi smo pred dobrimi štirimi leti dobili v materinski šoli samo graf, kako naj se diha in basta. Mogoče bi pa pomagalo, če bi ga vzela s sabo v porodno. Vroče je res bilo, pa bi me user posted image  pihal.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako si me pa sedaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image  se čudim, da ni kaka borovnica iz želodca skočila, ko sem se tako napenjala user posted image user posted image user posted image

Kapica ja tvojega moža, koga pa drugega user posted image

clock-img

11.06.2007, 21:55

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, tukaj nas je sedaj 9 nosecnic, sedaj mso imele 5krat po vec kto dve uri same predavanje. naslednja 2 krat pa pridejo partnerji zraven in bomo skupaj vadili, kako nas naj vzpodbujajo in pomagajo.
Sicer ni slabo, ampak ko sem tam, se mi pa vcasih zdi pitratnost casa. Ampak mislim d ana koncu bo le nekaj prineslo, ce mi bo vsaj pomagalo, da se bom znala sporstiti, bo dovolj.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:55

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

V cem je potem smisel materinske sole, ce vam tistega najpomembnejsega ne povejouser posted image .
Tukaj pri nas pa tako lepo vadimo dihanje in razlicne moznosti in pomirjanje, sproscanjeuser posted image .

ne ti to nam razlagat... mi smo še vedno na balkanu, vi pa na zahoduuser posted image

tu je smisel šole to, da mi dobimo dovoljenje za prisotnost naših partnerjev pri porodu, bolnice pa to, da dobi kar dobre € za predavanja, ki so pa navadno zastarela in brezvezna.....

clock-img

11.06.2007, 21:56

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Mene pa že rahlo zmanjkuje. Pa še user posted image  ni, da bi lahko še o kaki alternativi razmišljala.user posted image user posted image  

clock-img

11.06.2007, 21:57

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha, mislim, da se moj taksnega imena kot je Ricardo, sploh ne bi spomnil. On bi prej bi recim: gangster, al pa Rock, al pa kaj takega divjegauser posted image user posted image user posted image . Tako da, sem vam ze zadnjci rekla, da to ni moj mozuser posted image , more bit nekdo drug.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:59

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, rumba, porednica, pa ti bi si upala kaksno alternativo, ce si ze v nizkem startuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Freycha zal je tako ja, dovoljenje za biti ob porodu, pa jim nihce prej ne pove, kako lahko pomaga, ce je ze tam. Ja, skoda.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 21:59

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Mene pa že rahlo zmanjkuje. Pa še user posted image  ni, da bi lahko še o kaki alternativi razmišljala.user posted image user posted image  

nič seksauser posted image .......

jaz od zadnjič tudi pomislila nisem nanj user posted image

clock-img

11.06.2007, 22:00

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ja freycha seveda nisi, ce si pa potesenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 22:01

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Pred nosečnostjo ne bi bila potešena, če bi 3x na dan user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 22:02

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, ubogi Peter, potem pa sedaj res uziva v tem stanju miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2007, 22:02

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Freycha , se popolnoma strinjam, to je eden izmed močnejših faktorjev zakaj gremo v šolo, da nam dajo mir in da nam dovolijo , da so naši dragi zraven..
no, sej smo tudi kej pametnega zvedli

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem