writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

20.06.2007, 23:06

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha, to je pa resen problem. Pa še res lahko kaj sprožiš. Bogica!

Ma ne, ne verjamem da bi kaj sprozla. Saj ce ne biimela datuma, tudi straha ne bi bilo da bi kaj sporzala. Tako da jaz bi upala no, kaj pa vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:06

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

če je pa tako prikupno zmedena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako so mi tile sramežljivčki lepi!user posted image  Pa prav pašejo k tebi, kapica!

clock-img

20.06.2007, 23:07

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Spet ste pri sexu, se mi zdi da skoraj vedno zavijemo v te vode ....

Tejči, lahko noč...

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

joj ne o seksu... jaz sem danes že cel dan tako potrebna, pa si ne upam seksat, da ne bi slučajno kak porod sprožila glede na to, da so mi na CTG-ju že zaznali neko "dogajanje

PÜotem pa najdi drug nacin, da bos potesila svoje potrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

kapica.. orgazem sproži krčenje maternice in bi si lahko sprožila porod.... meni pa paše zdej, da bi mi prišlo kot mi še nikoli ni user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ja, Ajvy, tako je to ko se zbere kup potrebnih nosecnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:08

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Freycha, ti si pa med precej direktnimi ljudmi, a ne ??

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Freycha, to je pa resen problem. Pa še res lahko kaj sprožiš. Bogica!

Ma ne, ne verjamem da bi kaj sprozla. Saj ce ne biimela datuma, tudi straha ne bi bilo da bi kaj sporzala. Tako da jaz bi upala no, kaj pa vemuser posted image .

kapica, glede na to, da so na CTG ju že zaznali manjše popadke, ki jih pa jaz ne zaznam, bi se hitro lahko zgodilo, da kaj sprožim.....

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ja, Ajvy, tako je to ko se zbere kup potrebnih nosecnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne govori, ... sploh ne govori

clock-img

20.06.2007, 23:09

clock-img

kapica

pencil-img

5103

kapica.. orgazem sproži krčenje maternice in bi si lahko sprožila porod.... meni pa paše zdej, da bi mi prišlo kot mi še nikoli ni

Aja, Freycha,komaj sedaj vidim da je bilo na ctg-ju ze nekaj za videt. Ja , punca, potem pa noge skupaj in sladoled v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ajvy, ti že veš, kdaj se moraš vklopiti.user posted image user posted image user posted image  Btw, a ti si že danes opravila to partnersko dolžnost?user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

občasno preveč direktnimi.... samo nisem baš diplomat... pa tudi sramu nimam dobro razvitega user posted image

clock-img

20.06.2007, 23:10

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba, jaz si grem po en sladoled v skrinjo iskta. A bos ti tudiuser posted image ? Pa se katera mogoceuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:10

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Aja, Freycha,komaj sedaj vidim da je bilo na ctg-ju ze nekaj za videt. Ja , punca, potem pa noge skupaj in sladoled v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej si me pa do konca nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.06.2007, 23:11

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Rumba, jaz si grem po en sladoled v skrinjo iskta. A bos ti tudiuser posted image ? Pa se katera mogoceuser posted image user posted image user posted image .

sam da bo šel v pravo luknjo user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Eh, Ajvy, tu na forumu si vsaka upa bit direktna, ko se pa ne poznamouser posted image user posted image user posted image .Drugac te rumba ziher ne bi vprasala, ce si ze opravila svojo dolznost danesuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kapica, JAAAAA! A mi ga na zs pošlješ?user posted image

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, ti že veš, kdaj se moraš vklopiti.user posted image user posted image user posted image  Btw, a ti si že danes opravila to partnersko dolžnost?user posted image user posted image user posted image

Če me sprašuješ. kar mislim, da me sprašuješ, naj te obvestim, da je tam doli že ena ornk pajčevina... user posted image

clock-img

20.06.2007, 23:12

clock-img

kapica

pencil-img

5103

sam da bo šel v pravo luknjo

Vauuuu, Freycha, pa si res uboga no, na kaksne ideje pridesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:12

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

občasno preveč direktnimi.... samo nisem baš diplomat... pa tudi sramu nimam dobro razvitega user posted image

Po eni strani je to dobro, mene je pa prevečkrat sram...

clock-img

20.06.2007, 23:13

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Eh, Ajvy, tu na forumu si vsaka upa bit direktna, ko se pa ne poznamouser posted image user posted image user posted image .Drugac te rumba ziher ne bi vprasala, ce si ze opravila svojo dolznost danesuser posted image user posted image user posted image .

Kapica, boš videla na pikniku!!! DA SE MOTIŠ!user posted image  Eni smo pač čudaki.user posted image

clock-img

20.06.2007, 23:13

clock-img

kapica

pencil-img

5103

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ajvy, ti že veš, kdaj se moraš vklopiti. Btw, a ti si že danes opravila to partnersko dolžnost?

Če me sprašuješ. kar mislim, da me sprašuješ, naj te obvestim, da je tam doli že ena ornk pajčevina...

Po mojem je o kuhanju govorila, Ajvy, jaz pa tud ne vem kaksne gresne misli imas tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:14

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ja, seveda , zdej sem pa jst grešna...

clock-img

20.06.2007, 23:15

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, pa saj ti si v klimatiziranem prostoru, pa vseeno je vroče v spodnjem štuku, al kaj?

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kapica, boš videla na pikniku!!! DA SE MOTIŠ! Eni smo pač čudaki.

A ves da jaz z cudaki ne hodim na piknikeuser posted image user posted image user posted image user posted image . BTW sladoled si pa kr sama nekje najdi, jaz ne delimuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Kapica, če boš prišla na piknik boš tudi lahko spoznala, kako zelo direktna sem in kako nisem čisto nič manj pogumn na besedah v živo.....  v bistvu znam biti tam še bolj direktna, ker sem s tistimi ljudmi, ki jih spoznam in ugotovim, da so odprti za take zadeve še bolj domača in kako prijavim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem